Astrids tørre kveldsvitser

Jeg har nettopp kommet hjem fra en 6 timer lang biltur og er temmelig gåen. Vonde nakker liker dårlig lange bilturer, så jeg prøvde å gjøre den så kort som mulig og er glad onkel Politi hadde tatt pinsefri i dag. ;-) Når man er sliten ler man forholdsvis lett, det gjør i hvert fall jeg, og Astrid har fått fram latteren hos meg to ganger på rappen nå, etter et par rimelig tørre vitser.Som den gode blogger jeg er deler jeg jo gjerne gullkornene med dere, hehe:

♦ Fortalt med eventyrisk innlevelse: "Det vaaar en gang... som ble til en korridor!"

♦ - Er det din radio?
   - Nei, det er Philips!Her blir det tidlig kvelden, kjenner jeg... Håper dere nyter langhelga slik som vi gjør og at regndråpene holder seg borte så lenge som vi fortjener det. ;-)

Kan du en mer eller mindre god vits som du vil dele?
*venter i spenning*
 
;-)


5 kommentarer

M sin fotoblogg

23.05.2010 kl.01:59

God pinse til deg

I gode og onde dager!

23.05.2010 kl.09:28

En god latter forlenger livet...

Georgine

23.05.2010 kl.09:35

I farten har jeg ikke noen gode vitser, men i likhet med deg husker jeg mange artige tørre vitser eller morsomme spørsmål fra når barna var små?

Lange bilturer er kjipt både for stor og små. Husker jeg og eldstmann skulle til Trondheim på slalomfinale og vi spillte Robbie Williams på full styrke og sang i kor.

sv. Elverum, ja kjenner mange lærere som har tatt utdannelsen sin der. Elverum var en gang i tiden et stort studiested, men nå har desverre lærerhøyskolen blitt flytte til Hamar. selv tok jeg utdannelsen min i Oslo

Håper du ellers får en kjempefin pinse, her fortsetter det gode været.

Beate

23.05.2010 kl.10:47

....Jeg pleide å haaate å gå i bryllup.. Det var ALLTID en eller annen gammel tante som prikket meg i siden og sa... "neste gang er det DIN tur...":).... -De gav seg imidliertid da jeg begynte å gjøre det samme i begravelser!:))

Dette er da min type humor;)

God pinse...

Med andre ord

23.05.2010 kl.20:47

Takk for koselige kommentarer.

Livetsgoderidag: Takk, det samme!

Siven: Så sant - så sant!

Georgine: Jentene var ikke med på denne bilturen. Jeg kjørte Benn for å hente motorsykkelen sin mens jentene var hjemme med mormor. Studietida på Elverum var veldig kjekk, trist at lærerutdanningen nå er en saga blott, det var veldig godt miljø der.

Beate: Haha. Du fikk nok stoppet smella på dem med den der, ja. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits