Pinse!

Her stråler sola fra blå himmel om dagen og varmen har kommet for fullt. Bloggen har av ulike årsaker vært lite prioritert, men formen min har heldigvis kommet seg litt igjen siden tidligere i uka.

Hos oss legger Benn siste hånd på verket med belegningssteinen. Han må kappe mange steiner for å få de til å passe, og det har han holdt på med noen kvelder nå. Deretter blir det høytrykksspyling av hus, mur og gjenstadner ute, som er forferdelig nedstøvet etter all bruken av vinkelsliper. Så gjenstår bare å fylle fugene med sand før gårdsrommet er ferdig. Det skal jammen bli deilig! Fint blir det også. :-)


Benn tilpasser steiner med vinkelsliper. Et langdrygt arbeid...


I pinsen får vi besøk av mamma. Hun lander på Sola om en god time og jeg skal snart reise og hente henne. Vi gleder oss til å få besøk. Dessverre er ikke værutsiktene de helt store, men da får vi finne på noe koselig innendørs. Kose oss skal vi jo uansett. Mamma har bursdag på onsdag og hun blir hos oss til torsdag, så vi rekker også å feire litt før hun drar hjem igjen.

I morgen skal jeg kjøre Benn til Evje hvor han skal hente motorsykkelen sin. Han har i nærmere to år holdt på å bygge en Harley Davidson motorsykkel helt etter egne ønsker, og den ble omsider registrert på onsdag. Forventningene er derfor store før han for første gang skal kunne ta den i bruk, hjem fra Evje. Han har brukt atskillige timer, sammen med kameraten Oskar på Evje, for å ferdigstille dette tøffe prosjektet. Sykkelen ble knallkul å se på, jeg har faktisk aldri sett noe lignende. Lover å vise bilder av "underverket" etterhvert. ;-)

Ellers skal vi ta dagene som de kommer i pinsen... Det innebærer god mat og avslapping, kanskje noen småturer og litt praktiske gjøremål innimellom.

Jeg håper dere ser fram til pinsen og at noen koselige opplevelser ligger foran oss alle! 

 
Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com


PS! Du husker vel hvorfor vi feirer pinse og dermed fortjener denne langhelga? ;-)


9 kommentarer

Georgine

21.05.2010 kl.20:12

Hei igjen. Ja lysten til å blogge går litt opp og ned Ikke hverdag man har skrivekløe. Hyggelig å få besøk av familie, det må man prioritere. Ha en fin pinse ihvertfall.

Gunn

21.05.2010 kl.20:14

Jeg husker ikke hvorfor vi feirer Pinse...uff-følte meg litt dum nå-fortell det du :) Men ha noen flotte fridager med dine kjære og vis oss bilder av vidunderet når du får det til :) Her er det norske talenter og cola zero som gjelder. :)

anettesbokboble

21.05.2010 kl.22:40

Godt å høre at du føler deg bedre! Ha en super helg sammen med mamman din og resten av familien :)

altvel

21.05.2010 kl.23:14

eehh, ja! Klart!

I hverfall deilig med godt vær! Ha ei flott pinse!

I gode og onde dager!

22.05.2010 kl.00:16

Når du blogger, så blogger du i all fall. Ha en fin pinse....

juppjupp

22.05.2010 kl.00:17

Ha en super pinse med familie:O))

Samme hvorfor, bare vi kan kose oss:O))

kozkoz

22.05.2010 kl.14:17

Man feirer faktisk pinse pga Jesu disipler fikk den hellige ånd, og ildtungene over hodet.. sånn at de kunne snakke mange språk. ..eller noe sånn...
Så fint det blir med sten! Deilig med sånn uteplass, er så lett å holde rent og pent :)

Kos deg med besøk :) :)

Med andre ord

23.05.2010 kl.20:49

Takk for kommentarene, alle sammen.

Om pinsen (fra Wikipedia):

Pinse er en kristen høytid 49 dager etter at Jesus, i følge Det nye testamente i Bibelen, stod opp fra de døde på påskedagen (50. påskedag). Dagen er til minne om at Den hellige ånd kom til apostlene. Dagen regnes som fødselsdagen til den kristne kirken.

Kos dere videre i pinsen!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits