Gave i posten - til meg!

Som dere sikkert husker, hadde jeg en utrolig trivelig date med Anettesbokboble i forrige uke. Jeg hadde masse sommerfugler i magen i forkant, men vi fant tonen umiddelbart og storkoste oss i hverandres selskap. Anette hadde også litt sommerfugler i magen, fortalte hun meg, og så kniste vi litt av det. ;-)I etterkant fikk jeg vite at Anette hadde kjøpt en liten gave til meg, men hun hadde glemt å levere den, på grunn av spenningsnivået og det at vi koste oss så masse. Er det ikke søtt?

I hvert fall... Anette ba om adressen min så hun kunne sende gaven i posten til meg. I går dukket den opp i postkassa vår! Jeg elsker jo overraskelser og gaver og innrømmer glatt at jeg var litt spent. Hva tror dere det var i pakken? Det er egentlig ikke så vanskelg å gjette. Bokinteressert som hun er, hadde Anette kjøpt verdens nydligste bokmerke til meg, et bokmerke med sommerfugl på. Det er jo et perfekt symbol på daten vår og et minne som jeg kan ha glede av hver eneste dag framover.

Tusen tusen takk, søte Anette!

    9 kommentarer

juppjupp

19.05.2010 kl.11:32

Så koselig:O)) det er moro med sånne minner:O))

Gunn

19.05.2010 kl.11:54

Snille søte Anette :)

anettesbokboble

19.05.2010 kl.13:04

Værsågod, håper du får massemasse bruk for den :) Stor klem ♥

Creativboligstyling.

19.05.2010 kl.13:37

Så koselig da!! Det var veldig søtt gjort! :)

Med andre ord

19.05.2010 kl.20:38

Ja, Anette er ei herlig dame. Derom hersker ingen tvil!

Anette: Jeg får jo bruk for det hver dag! Jeg ble veldig glad både for gaven og tanken bak. Har ikke bokmerke fra før, jeg, så det var midt i blinken. Igjen: Tuuusen takk!

I gode og onde dager!

19.05.2010 kl.21:12

Kjempekoselig gjort, men så er du også veldig kos da...

Allis

20.05.2010 kl.22:16

Åååh så koselig da;-))

Alltid kjekt og utvide vennskapskretsen;-)

Eg har sjøl innvittert heim en bloggvenninne av meg, vi hadde verdens koseligaste helg og ho er en av mine beste venner i dag.

..

21.05.2010 kl.10:19

Sv: Innleggene dukker nok opp etter noen dager. Er en lettelse å ha litt pause nå faktisk, bedre når motivasjonen er tilstede for blogging. Innleggene kommer nok når oppussingen er kommet i gang. Vi begynner i dag, så nå er endelig tiden her:-)

Godt å høre at du fortsetter å følge meg når jeg er tilbake:-)

God helg, Hege!

Klem fra Anita:-)

Perla

21.05.2010 kl.10:36

Så koselig :) Det er kjempegøy å få noe i posten!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits