Bloggprioritering og -motivasjon

Jeg har vært litt sløv på bloggingen i det siste, jeg har rett og slett prioritert tida mi annerledes. For meg er det viktig at blogging er et overskuddsfenomen (som jeg har nevnt for noen av dere), og jeg har rett og slett ikke hatt overskudd eller lyst til å blogge. Hvis det å blogge blir et ork eller føles som et press, henger ikke jeg med lenger. Når jeg har lyst til å blogge og bobler over av motivasjon og skriveglede blir innleggene mine gode. Når det motsatte er tilfelle, er det egentlig bare å la være. Jeg ønsker ikke å kjede dere med intetsigende innlegg. Så hvis det er stille på meg en dag eller flere vet du nå grunnen til det. :-)

Kan kort oppdatere dere med at jeg etter 17. mai har vært i elendig form. Jeg hviler og tar det med ro, men kroppen henger ikke med. Jeg prøver å gjøre små ting, men ender opp med smerter og svimmelhet og må kaste inn håndkledet. Det er nok en ny, liten nedtur på gang etter at jeg noen uker har følt meg bedre og bedre og hatt mer overskudd enn siden tilbakefallet på nakkeskaden i januar. Jeg vet ikke... Det jeg vet er at det ikke nytter å hvile meg gjennom livet og at når energien er der må jeg bare benytte den, og heller risikere å få en liten smell i etterkant. Det er bare sånn jeg er. :-)

Denne onsdagen skulle jeg egentlig til fysioterapeuten igjen, men jeg har meldt avbud. Jeg kan ikke kjøre bil i den tilstanden jeg er i nå, så jeg roer heller ned på sofaen i håp om å bli litt bedre til jentene og Benn kommer hjem.

Så nå har du fått deg en liten oppdatering fra meg... ;-)

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com


6 kommentarer

Creativbolig.

19.05.2010 kl.10:45

Kjære deg Hege. Blogging er for din egen del. Man kan få ut tanker, gi av seg selv eller bare dele gleder. Og det skal man gjøre når man føler for det. Leit å høre at du er sliten om dagen. Hvil deg å ta vare på kroppen din. Du kjenner den best !

Kos deg!

Klem Kine.

I gode og onde dager!

19.05.2010 kl.10:47

Håper du blir bedre snart. Selv bruker jeg ikke mye tid på blogging, men har fått en vane med å skrive meg ut av ting som plager meg. Sliter selv med helse g vet litt om det, men prøver hardt å holde motivasjonen oppe. Holder hardt mange ganger, men så er det en bar dag innimellom og så er det verdt det. God bedring...

juppjupp

19.05.2010 kl.11:36

God bedring til deg fra meg:O))

Blogg når du føler for, det gjør i hvertfall jeg:O))

kozkoz

Gunn

19.05.2010 kl.11:57

Jeg kjenner meg godt igjen-helt på topp eller i bunn. Og ofte er man skyld i bunnen selv fordi man så gjerne vil utnytte toppen best mulig. Blogg er ingen tvang-bare hyggelig for alle innlegg vi får :) Stor varm bedringsklem er sendt!

anettesbokboble

19.05.2010 kl.12:59

Hei Hege, her kommer en stor god klem fra meg! Nå må du bare ta godt vare på deg selv og ikke føle dårlig samvittighet for noe som helst. Helsen er det viktigste og blogging skal være morsomt, er man mindre aktiv i perioder har vi nok alle en god grunn for det. Håper du føler deg bedre snart, klemklem :)

Med andre ord

19.05.2010 kl.20:28

Tusen takk for støtten, damer! Det er godt med gode bloggvenner som respekterer en i medgang og motgang. Jeg setter stor pris på hver og en av dere.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits