17 fristende søtsaker til 17. mai

Er du i rute til 17. mai? Hos oss mangler fremdeles stryking av bunadskjorter, flagg og forklær, men alt utstyr vi trenger er innkjøpt eller funnet fram og ligger klart. Vi skal bort til jentenes pappa på kaffe og kaker, så jeg slipper unna baksten dette året. Kanskje DU skal ha gjester og trenger tips til noe søtt og godt å servere? I så tilfelle kan jeg anbefale en kikk på denne nettsida, som har ikke mindre enn 17 17. maifristelser, som man får vann i munn bare av å se på.


Fristende, ikke sant? Foto: Vegard Eggen

Her går det i steinlegging fremdeles. Vi står på i håp om å bli ferdige til den store dagen... I kveld er vi imidlertid invitert til Anne-Kristin med familie på kaffe og kakerester fra gårsdagens konfirmasjon, så da unner vi oss et kjærkomment avbrekk i sosialt lag med gode venner. Gleder oss masse!

Nå roper middagsgrytene på meg... ;-)4 kommentarer

missM

14.05.2010 kl.20:48

Nå passa det perfekt med den linken, jeg fikk melding i dag om at jeg skulle ta med kake...

Georgine

14.05.2010 kl.20:59

Ser lekkert ut disse søtsakene, men spørs om det ikke er litt ambisiøseste laget for meg, he..he

Creativboligstyling.

14.05.2010 kl.21:04

Vi skal ha selskap hvor alle tar me litt hver. Siden vi kommer hjem fra Trondheim på kvelden 16 mai så fant vi ut at det ble minst stress;) Men kake og is får jeg til. Har kaka klar, den jeg tipset om her for noen uker siden;)

Ha en flott 17 mai Hege!! :):)

Gunn

14.05.2010 kl.23:10

Dere er nå bra effektive da :) Sløser ikke bort dagene liksom! Håper dere rekker det til 17 mai da...er jo litt ekstra artig å ha det klart til da :) Klem

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits