Mitt lille land

Sjelden er vel nasjonalfølelsen min sterkere enn i disse dager... Flaggene vaier friskt og vakkert fra flaggstengene, det er grønt og fint ryddet rundt oss ute, vårblomster finnes overalt og sola tar godt tak når den er framme. Vi har et utstrakt land med voldsomme ulikheter avhengig av hvor i landet vi hører til, men vakkert er det overalt. Hver plass har sin sjarm. Jeg er så glad for og takknemmelig over å få bo i Norge!

Jeg kom til å tenke på låta "Mitt lille land" av Ole Paus. Den er fin og beskrivende i så måte. Kurt Nilsen har en versjon av denne fine sangen, som viser noen glimt av det flotte landet vårt:


For ikke å ta fra Ole Paus muligheten til å bidra i dette innlegget(!), kjører vi på med et lite sitat fra den karen:

"Jorden er i rute og månen er på snei!"

Med disse ordene kan jeg jo berette at vi er i rute, vi også, med steinleggingen vår. Mulig litt av hvert står på snei for øyeblikket, men skitt au! Det blir bra til slutt. ;-)

5 kommentarer

Georgine

13.05.2010 kl.13:12

Flott!

Gunn

13.05.2010 kl.17:34

Hei, sender en hilsen i fra Fetsund. Sol inne overskyet ute :) Klem

Anna Elise H. Riise

13.05.2010 kl.18:02

Helt nydelig, Hege!

Jeg er enig med deg i at mai er favorittmåned, men i år har jeg ikke helt det "riktige" stemningen.

Når Jon Christian går i prøvetog på skolen med lue, vinterjakke og hansker, da får jeg ikke helt den "riktige" følelsen av å se på de vaiende flaggene og "Ja, vi elsker...."

Inger J

13.05.2010 kl.20:56

Heisann.

Må vel være høflig og si hei.

Og ønsker deg med det samme en flott 17.Mai:)

Med andre ord

13.05.2010 kl.23:08

Georgine: Takk!

Gunn Berit: Koselig å høre fra deg. Kos dere og nyt dagene!

Anna Elise: Synes ikke været er så verst, jeg. Det blåser nok mer hos dere enn hos oss og det er jo med og påvirker hvordan det oppleves. Vi må finne en dag nå etter 17. mai som du kan komme på besøk. :-)

Inger J: Høflige mennesker liker vi. ;-) God 17. mai til deg også!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits