Lunsjdate med sommerfugler i magen

I dag har jeg vært på date! Det er jo spennende, spesielt når man aldri før har truffet den man skal date... Hehe. Noen sjanser må man jo ta her i livet, og en lunsjavtale er vel innenfor det selv ei dame på 39 kan tåle. ;-) 

Saken er den at min gode bloggvenninne, Anette, er i Sandnes i forbindelse med en konfirmasjon i familien hennes, og vi hadde begge lyst til å møtes. Anette skriver så trivelige innlegg, først og fremst om bøker, men også om familien og det hun ellers føler for å dele på bloggen. Etter noen måneders bloggvennskap visste vi jo derfor litt om hverandre fra før, men jeg kjente godt sommerfuglene på forhånd. Det er jo rart med det å få et levende menneske foran seg å forholde seg til - det blir noe helt annet enn å "snakke" via nettet. Ofte viser det seg jo at den man skal møte er helt annerledes enn man hadde sett for seg.

Uansett - Anette er ei veldig trivelig, blid og pratsom dame, så vi fant tonen og kjemien umiddelbart, i hvert fall i mine øyne. ;-) Praten og latteren satt løst og det var ikke få temaer vi var innom i løpet av de to timene vi var sammen!

Vi spiste begge deilig sandwich med kylling, bacon, urtedressing og salat på Pastabakeriet i Sandnes. Begge valgte også Cola Zero å drikke, så jeg må si jeg møtte ei dame med særdeles god smak! Hihi.


Anette - min fantastiske date! ♥Det dumme med daten er at tida fløy så altfor fort, noe den har en tendens til å gjøre når man koser seg. Vips så måtte vi ta avskjed...

Jeg er glad vi kom på å møtes på denne måten og veldig hyggelig at det ble så vellykket. Bare synd det er så lang avstand mellom Brønnøysund og Sandnes... Blir jo ikke så enkelt å få til en ny avtale da, men det nye bekjentskapet kan vi jo uansett pleie framover via både bloggen og Facebook. Gleder meg til fortsettelsen, Anette!

Har du noen gang møtt noen du har blitt kjent med via nettet? Var det eventuelt en positiv opplevelse?PS! Legger inn dette innlegget i kategorien "Gratulasjoner og begivenheter" siden jeg synes det var en begivenhet å møte Anette! :-)

11 kommentarer

anettesbokboble

11.05.2010 kl.15:57

Hei Hege, så utrolig mye fint du har skrevet :) Jeg følte det på akkurat samme måten, kjempestore sommerfugler i magen da jeg gikk av bussen;) Og jammen fant vi tonen, tia gikk jo så alt for fort!! Det var virkelig en begivenhet for meg også, håper det ikke blir lenge til neste gang :D Stor stor klem ♥ PS Jeg fikk heldigvis byttet kjolen, og etterpå gikk jeg rett inn på en bokhandel og kjøpte meg en ny bok til minne om daten vår :D

Idunn

11.05.2010 kl.18:11

Så gøy =D Jeg har møtt én person over nettet. Traff Knut Haavard i februar i fjor, etter å ha pratet med ham over nett i et par måneder =P Med tanke på at vi flyttet sammen fire og en halv måned etter, er det vel tydelig at det gikk ganske så bra ;P (Og også at det går kjapt i svingene i dette forholdet)

Så forresten de TTV-bildene til Benn, og jeg liker ;D

altvel

11.05.2010 kl.18:33

Dette var artig å lese om, altså! Føler at jeg har fått vært med litt også når jeg kan lese om det på bloggene deres, hihi..

Så fine bilder dere har av hverandre og allting, herlig!

Ha en god kveld:)

MissMette

11.05.2010 kl.20:04

Hei Hege

Så ut som en trivelig møte du hadde med Anette, så koselig da :o) Anette er kjempe trivelig, blid og søt. Prøver å titte innom både hennes og din blogg med jevne mellomrom? Jeg er veldig imponert, en tung jobb å bære stein, men du ser veldig godt ut da, og så blid.... Spennende å se hvordan det blir da :o) Nydelige makro bilder du viser lengre ned på siden. Jeg elsker slike bilder, NYDELIGE?. Ønsker deg en fortsatt fin uke? Klem fra Mette

M sin fotoblogg

11.05.2010 kl.21:00

spennende

Med andre ord

11.05.2010 kl.21:58

Idunn: Så gøy at du møtte din kjære via nettet og at det klaffet så godt!

Med andre ord

11.05.2010 kl.22:01

altvel: Klart du har vært med i dag du også, vi bloggerne står jo sammen i tykt og tynt. ;-) Hadde jo vært kjempegøy å få til et større treff en gang med "hele gjengen" fra bloggen. Det er jo et sosialt nettverk etterhvert, som sikkert hadde vært både spennende og artig og møtt i det virkelige liv. Vi får tenke litt på hver vår kant og se hva det blir ut av det... :-)

God kveld til deg også!

Med andre ord

11.05.2010 kl.22:02

MissMette: Du har helt rett i at Anette er ei kjempetrivelig jente. Det var jo også via henne jeg kom over den nydelige bloggen din. Takk for fine ord og koselig kommentar! Ha ei kjempefin uke, du også.

Med andre ord

11.05.2010 kl.22:02

livetsgoderidag: Ja, ikke sant! ;-)

missM

11.05.2010 kl.22:32

Så hyggelig da :) Etter å ha lest hennes blogg så det da ut som dere hadde hatt en ganske lik opplevelse ut fra det møtet! Det er rart hvor godt kjent man kan bli etter å ha møtt noen på nettet. Er noen her jeg tror jeg også kommer til å møte etter hvert.

Creativboligstyling.

12.05.2010 kl.12:33

Så koselig! leste det på bloggen til Anette også! :) Godt man kan finne en så god kontakt her inne, blogging kan brukes til så mangt:) Møtte selv en bloggvenninne for en liten stund siden, kjempe koselig...og helt enig, jeg fikk også sommerfugler i magen:)

Ha en flott dag Hege!

-Kine.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits