Vi er i gang!

Etter dager og uker med forberedelser og grunnarbeid, er vi omsider i gang med å legge belegningssteinen vår. Det ser allerede ut til å bli kjempefint. Vi har rukket å legge i hele garasjen nå i kveld, det vil si drøyt 2 paller, eller omlag 2,5 tonn med stein. Arbeidsfordelingen har vært slik at Benn har lagt og banket steinene på plass, mens jeg har sørget for at han har tilgjengelig stein innen rekkevidde. Det betyr at jeg har flyttet over to tonn stein på noen kveldstimer. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg er i hvert fall veldig imponert over meg selv. Hihi. Nå kjenner jeg at jeg er gåen i armene, faktisk er det sånn at underarmene skjelver mens jeg sitter og skriver. Kan jo hende at jeg faktisk har godt av litt fysisk arbeid. Haha. Det føles i hvert fall godt å bli sliten på en sunn måte. Jeg ble ikke veldig sliten/vond i nakken heller, men jeg tok meg en halv time på sofaen midtveis, mest for å forebygge.Benn har så vidt kommet i gang med steinleggingen her......og jeg smiler tappert mens jeg bærer stein. Dette er før armene begynte å skjelve. ;-)


Nå har vi tatt kvelden og et lite bad står på programmet. Det skal bli deilig å slappe av med litt kaldt å drikke i varmt og godt badevann, med veldig god samvittighet.

10 kommentarer

altvel

10.05.2010 kl.21:31

Dette er tungt arbeid. Ikke rart det skjelver litt i armene:)

Gunn

10.05.2010 kl.21:32

Ingen ting er som ett syn av mannfolk i arbeid :))

Georgine

10.05.2010 kl.21:47

Dere er veldig flinke. Fint bilde av deg. Du ser veldig hyggelig ut, må være koselig å ha deg som lærer. Lykke til med arbeidet.

Bjørg Hauge

10.05.2010 kl.22:01

Du er mer enn god. Og ingenting som damer i fysisk arbeid sier nå jeg!! (Særlig med tanke på nakken din) Og Georgine: Hege er strålenede i virkleigheten også. Jeg vet ikke hvordan hun er som lærer, faktisk motsatt, men bilde lyver ikke på sjarmen :-)

..

10.05.2010 kl.23:37

Sv: Godt å høre at vi er flere om den motivasjonsbiten.

Så flink du er, særlig med tanke på nakken din også. Godt du ikke kjente at det ble forverring da, da kan man jo bare smile av de skjelvne armene, he he. Veldig fint bilde av deg også.:)

Lykke til videre med jobben. Blir moro å se bilder når alt er ferdig da.

Klem:)

I gode og onde dager!

11.05.2010 kl.09:06

Imponert jeg i hvert fall. Godt å vite at man har gjort et dagsverk.

Creativboligstyling.

11.05.2010 kl.09:41

Godt å utføre skikkelig arbeid og vite at man har gjort noe nyttig! Da fortjener du både et varmt bad og noe å drikke, spent på å få se resultatet:)

ha en fin dag!

Allis

11.05.2010 kl.10:05

Imponert!!!! Skikkelig bra jobba!!

kvinnen

11.05.2010 kl.11:31

Så flinke dere er! :)

Med andre ord

11.05.2010 kl.21:47

Tuuusen takk, alle sammen, for positive og oppmuntrende kommentarer!

Er jo litt morsomt, og veldig flatterende, med kommentarer om mitt utseende og lærergjerning når jeg skriver om å legge stein i gårdsrommet. Dere er så søte og snille meg at jeg blir helt ydmyk...

I dag har Benn lagt litt videre selv, mens jeg har styrt med litt andre ting. I kveld har jeg hatt en familie på 5 i fotostudio. DET er mye mer utfordrende enn å legge noen steiner. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits