Hvordan få et forhold til å fungere? ...og litt til!

Med håp om å skape litt interesse, er overskriften valgt med omhu. Jeg lover å besvare spørsmålet lenger ned, men først må vi gjennom litt tekst og noen bilder om helga, som unektelig nærmer seg slutten.

Hva venter vi på? Ingenting, faktisk, så vi kjører på... ;-)

Fredag var en nydelig dag, og jeg nøt hvert minutt. Sola skinte fint og varmt og jeg hadde for en gangs skyld hatt godt utbytte av behandlingen min og var i god form. På kvelden hadde jeg en ny konfirmant til fotografering i studio. Konfirmanten var nyyydelig og det ble gode bilder, synes jeg. Som ved forrige konfirmantfotografering, var modellen også denne gangen fotballspiller. Det anonyme bildet jeg kan vise dere her på bloggen, er også forbausende likt forrige gang. Hehe. Kanskje ikke så vanskelig å kjønnsfeste denne konfirmanten heller? ;-) Klikk her hvis du vil kikke tilbake på forrige konfirmant.

Lørdag startet vi dagen med dugnad i gata i fantastisk vær. Mange hadde visst andre planer denne lørdagen, og oppmøtet var dårlig, men vi fikk da gjort litt vi som stilte opp. 


Benn jobber på dugnaden.Etter å ha jobbet og svettet litt, kjøpte vi hver vår kopp med brus av noen søte nabojenter, som så sitt snitt til å tjene noen kroner. Deretter dro jeg til Sandnes for å få med meg våroppvisningen til Sandnes Turn, hvor Anna går. Jentene var veldig flinke og det er artig å se utviklingen fra i høst, da hun begynte, og fram til nå. Kameraet lå dessverre igjen hjemme, så de eneste bildene jeg kan dele fra oppvisningen, er tatt med elendig mobilkamera på tribunen:


Andrine, Arne (jentenes pappa), Astrid og Anna.Anna etter oppvisningen. ♥Mens jeg var i Sandnes, jobbet Benn videre i gårdsrommet. Nå er vi endelig og heldigvis klare til å ta imot belegningssteinen, som kommer i morgen. Hvis formen er god, satser jeg på å bli med å legge litt, hvis ikke får jeg være "saftpike", eller noe i den duren!


Benn legger siste hånd på verket med hoppetussa.Henger du med fremdeles? Fint! Da tar vi litt til før jeg skal røpe noen hemmeligheter til hvordan man får et forhold til å fungere. ;-)

I går ettermiddag grillet vi nyyydelig oksefilet og koste oss med godt tilbehør til, som en liten feiring av at Vålerenga tok 3 bortepoeng i eliteserien mot Kongsvinger! 

♥ V ♥ Å ♥ L ♥ E ♥ R♥ E ♥ N ♥ G ♥ A♥På kvelden slo vi oss ned i sofaen akkurat i tide til å få med oss at Leif Birger vant Farmen. Man kan si hva man vil om konseptet og om rett deltaker vant. Derom er det sikkert like mange meninger som det er meningsytrere, og jeg skulle nok helst sett en annen vinner, men spenningen er i alle fall utløst og jeg har utfordret Benn til å melde seg på neste års utgave, sammen med broren, Idar. Hihi. Vi får nå se hvordan det går. ;-)

Formen min har vært fin hele helga, helt til i kveld, hvor svimmelheten og smertene er tilbake for fullt. Allikevel føler jeg at jeg har levd denne helga! Du verden så herlig det er å kunne være smertefri og mestre det man vil. Når man lever med smerter til daglig, setter man virkelig pris på de gode stundene hvor man kan kose seg uten helsemessige begrensninger. I dag har imidlertid Benn vondt i ryggen. :-P Det er nok overdreven hoppetussevirksomhet(!) som er årsaken til det, men vi har i hvert fall tatt det litt med ro i dag. Litt har vi gjort i hagen, men ikke så mye å snakke om. Derimot har vi spist veldig god mat på Bistroen på Hommersåk. Det var en positiv opplevelse, og kan anbefales for de som bor i nærheten. Etterpå kjørte vi oss en tur, og stakk innom en kollega av Benn på kaffe. På vei hjem merket jeg at nok var nok og svimmelheten kom for fullt, så nå har jeg hatt et par timers date med boka mi på sofaen.

Tålmodig som du er, kjære bloggleser, skal jeg nå fortelle hvordan du får et forhold til å fungere. ;-) Hvis du har jukset og scrollet deg nedover hit, har du sikkert behov for rådene, så du er herved tilgitt. Hehe. Har du lest alt, er du jammen ivrig... OK. Saken er nemlig den at for å få forholdet ditt til å fungere, så skal jeg innvie deg i 5 små hemmeligheter:

1. Finn en som hjelper til i huset, lager mat, rydder og som også har en jobb.
2. Finn deg en som kan få deg til å le.
3. Finn en du kan stole på og som ikke lyver.
4. Finn en som er god i senga og elsker å ha sex med deg.
5. Det er veldig viktig at disse 4 personene ikke kjenner hverandre!

Så det så! ;-)

Da innser jeg min besøkelsestid er over og avslutter innlegget med ønske om at du har hatt ei god helg og er klar for den nye uka som bare er få timer unna oss. :-)

11 kommentarer

Mayse

09.05.2010 kl.22:03

Så fint å høre at du har hatt en smertefri helg, Hege. Trodde nesten at du var sjuk, siden du ikke har skrevet noe på bloggen i helga. Ha en god natt, og drøm søtt!

altvel

09.05.2010 kl.22:10

Jeg har lest alt, som vanlig:) Langt, men fin innlegg- herlig, herlig, herlig!

Skjønner jeg har bommet på valg av partner, jeg har bare valgt EN;) Men han alene dekker mange av punktene over, det må jeg vel si.

Har snoket med meg at du og Anette(Anettesbokboble)skal møtes i morgen. Artig! Håper dere får en fin dag, også værmessig, så får dere kose dere skikkelig!

Ha en god kveld.

Med andre ord

09.05.2010 kl.22:32

altvel: Det er jo glimrende at du har funnet en som dekker alt. Hihi. Du er priviligert, men fortjener det garantert!

Anette og jeg skal møtes til lunsj, ja, og det blir veldig koselig og spennende. Det kiler i magen som om det skulle vært et stevnemøte. ;-) Men møtet er på tirsdag, så jeg må vente en dag til. :-)

Ha en god kveld, du også!

Med andre ord

09.05.2010 kl.22:34

Mayse: Hadde jeg vært sjuk så hadde du nok visst det... Heldigvis var det motsatt denne gangen - at jeg er friskere enn normalt. ;-P

I gode og onde dager!

09.05.2010 kl.23:03

Må si at du greide å overaske meg med dette innlegget. Måtte bare le.

Gunn

09.05.2010 kl.23:49

Den er jo veldig morsom! Så den på FB i helgen :)) Veldig flott innlegg om en veldig flott helg! :) Skal du møte Anette? Da må du hilse masse masse!! Jeg har jo henne som bloggvenn jeg også! :) Hadde vært så gøy å få samlet flere å møttes en gang altså..tenk så moro!! :)

Roger

10.05.2010 kl.10:03

Det ville kanskje bli enda artigere tv vest vi meldte på han Benn, Idar og Arne-Johan?

Ha ei fin uke å hæls Benn.

Perla

10.05.2010 kl.10:35

Hahah, den har jeg hørt før, den er bra, den :D

Med andre ord

10.05.2010 kl.13:45

Siven.: Så bra! Da oppnådde jeg noe fint. ;-)

Med andre ord

10.05.2010 kl.13:47

Gunn Berit: Ja, Anette er her i forbindelse med konfirmasjon i familien, så da benytter vi anledningen. :-) Jeg er veldig klar for å møte flere, så det må vi jobbe for å få til!!

Med andre ord

10.05.2010 kl.13:50

Roger: Takk takk! Skal hilse. :-) God idé, men da må jo Ole også få sjansen! Med den gjengen ville det nok blitt TV-underholdning man sent ville glemme. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits