Friday I'm in love

Ukene bare flyyyr av sted! Plutselig er det fredag igjen, og jeg kjenner den velkjente, gode følelsen av helg. ♥

I kveld blir det konfirmantfotografering av Anne-Kristins datter, Rakel, og deretter god mat og Norske talenter på Benn og meg. Hørt det før? Du har mest sannsynlig det, i hvert fall hvis jeg legger til at sjansen for et glass vin også er tilstede. ;-)

I morgen starter dagen med dugnad i gata og deretter er det turnoppvisning med Anna i Sandnes. 

Arbeidet i gårdsrommet går sin gang. Benn er i full gang med hoppetussa utenfor her, og det høres! Det er nesten så jeg vurderer hørselvern og ørepropper inne. Hehe.

Da gjenstår det å ønske deg ei strålende helg i finværet, hvis du er like heldig som oss. Her har vi hatt en nydelig dag i dag og like fint er det meldt i dagene som kommer. Dette lover riktig bra!

PS! Er du ikke helt i helgestemning enda? Lytt til låta som ligger under her... Den gjør underverker! ;-)
  
Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

9 kommentarer

Gunn

07.05.2010 kl.17:56

En god gammel slager...god fredag til deg og din Benn :)) Her er det ikke mat før klokken ni. Lars jobber til halv ni i dag. Så jeg skal straks tørke over gulver og kose litt med jr før jeg skal ta kveldsstellet hans. Må ha med meg Norske Talenter i dag da. :))

Med andre ord

07.05.2010 kl.18:04

Gunn Berit: Takk takk! Vi skal nok kose oss. Blir sen middag her også. Venter konfirmanten til fotografering mellom halv 7 og 7 og da blir nok fort klokka halv ni før vi får begynt å lage maten. Ser derfor ut som det kan spøke litt med Norske Talenter denne fredagen, men kose oss skal vi nok få til uansett. ;-)

Kos deg med den store og den lille gutten din i kveld!

Idunn

07.05.2010 kl.18:11

Helgestemningen er kommet for å bli her i huset - at jeg skal jobbe på søndag ødelegger ikke litt engang =D God helg!

I gode og onde dager!

07.05.2010 kl.18:37

Ha en fin kveld du også...

altvel

07.05.2010 kl.19:59

Hey, den låta hadde jeg tenkt å legge ut..haha..neida- den er perfekt i kveld..jeg elsker the Cure! Enig med deg, fredagene kommer farlig fort nå!

Vi får bare omfavne dem når de kommer:)

Ha en god kveld!

Margrethe

07.05.2010 kl.20:09

Vi fikk unna middagen til grei tid. Fiskekaker med hvitvin til......hehehehe! Er det helg så er det helg!

..

07.05.2010 kl.21:41

Ja, det er så deilig å komme seg ut i "skogen" å gå litt.

Takk for fin kommentar, men det blir nok kun pannebånd på gåturer, tihi. :) Så du får vondt også. Det var faktisk litt godt å høre, da kan kanskje Christian slutte å se på meg som om jeg tuller med han hver gang.

God helg til deg også:-)

..

08.05.2010 kl.23:08

Sv: Rutiner er viktig, og så klart kan det gjøres unntak. Marcus er bare veldig vanskelig hvis ting blir gjort annerledes enn kvelden før. I kveld tok det nesten en time å legge han, ropte, gråt osv. Ikke er det noe galt heller, for han vil bare at vi skal synge for han. Eneste han står og roper om. He he. De ungene altså:p

Så utrolig flott å høre at behandlingen i går hjalp!! Det der er jo en helt fantastisk følelse. Også setter man så utrolig pris på det man kan gjøre, som andre tar for gitt. Jeg håper du får en god dag i morgen også. Selvfølgelig alle påfølgende dager, men man tar jo gjerne en dag av gangen når man har slike smerter. Iallefall gjør jeg det. Nyt kvelden Hege:)

missM

09.05.2010 kl.12:43

Har fult helgeprogram du, håper den ble like fin som du beskrev her hvertfall :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits