Tilstandsrapport

I går hadde jeg en god dag. Selv om jeg hadde gått en lang tur, hadde jeg enda overskudd igjen til å besøke venninna mi, Torunn, på kvelden. Vi hadde det veldig koselig, vi to, uten menn eller andre forstyrrende elementer. ;-) Det er fint å skravle i fred, oppdatere hverandre om nytt som har skjedd og mimre om det som har vært. Takk for en veldig trivelig kveld, vennen!

Ikke fullt så trivelig var det at Vålerenga ikke klarte å vinne, eller score for den saks skyld, mot Hønefoss, og dermed måtte nøye seg med et poeng mot Hønefoss. Da er det bare å brette opp ermene og komme sterkere tilbake, gutter!

Siden jeg var hos Torunn og koste meg, gikk jeg glipp av den nest siste Farmenepisoden. Spent sjekket jeg derfor på nettet hvem som røk ut i går, og fant ut at det var Silje som måtte forlate Farmen. Jeg henger meg ikke på hetsen av henne, men er fornøyd med at taktikken hun har brukt gjennom 9 uker ikke førte fram. Av alle på Farmen er hun den jeg minst ønsket skulle vinne. Favorittene mine har for lengst røket ut, så nå er det ikke så viktig lenger. Det blir allikevel spennende å se hvem som går seirende ut i finalen på lørdag. 

I dag skal jeg møte inspektøren på skolen der jeg jobber for å snakke om neste skoleår. Jeg er veldig usikker på hvordan helsa er om noen måneder, naturlig nok, men vi jobber mot det målet at jeg skal jobbe tre dager i uka fra august av. Så får vi la tida jobbe for meg og håpe det er et realistisk mål. :-) Det blir i hvert fall koselig å ta seg en tur innom jobben. Skal i et annet møte i dag også, og i ettermiddag får vi sand til gårdsrommet. Da blir det vel å se på at Benn spar den utover(!) og være sendebud for saft og føde. ;-) Planen er fremdeles å få belegningssteinen tilkjørt på mandag. Håper å være i rute til det. :-)

I dag er det ikke sur vind ute, og temperaturen er veldig fin og vårlig, men sola glimrer  foreløpig med sitt fravær.

Det var tilstandsrapporten herfra for nå. ;-)

Tusen takk for alle de overveldende fine kommentarene til bildene jeg la ut i går. Jeg blir ydmykt rørt av sånt...
 
Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com


7 kommentarer

Creativboligstyling.

06.05.2010 kl.11:08

Alltid koselig med venninne kvelder, jeg er avhengig av mine venninner. Man får så god og varm energi av det! :)

Enig i at taktikken til Silje var drøy, men hun kom jammen langt med den også. Jeg er meget fornøyd med at hun gikk ut i går! Selv heiet jeg på "de snille" som min datter på 10 år sier. Vi har holdt med de samme og ble skuffet når Simon gikk ut. Merkelig at det engasjerer sånn. Det er jo et spill, og Silje og Leif Birger har kanskje spilt riktig. Og mulig de har blitt fremstilt feil på tv også, hvem vet;) Men nå heier jeg på Lillian! :)

Har en følelse av at det blir Leif Birger som vinner... hm..

Ja, nok om Farmen, he, he;)

Det å slite med helsen er ikke greit. Jeg vet hva det dreier seg om å ikke ha en kropp som fungerer optimalt.

Ønsker deg god bedring og lykke til hod legen.

sv: Gøy at også du liker Jessheim storsenter og Jordbærpikene, flott senter med masse fine butikker!! Enig i at det blir litt dyrt på Jordbarpikene, men det er greit av og til..når man skal kose seg;)..og man skal kose seg...ofte! :D

Ha en flott torsdag Hege! :)

-Kine

Lendefamily

06.05.2010 kl.11:26

Ja, det varmer mitt hjerte å høre at dere skal ha dugnad på lørdag:) Masse lykke til, håper det blir kjekt! Det meste blir jo kjekt bare man har gode folk med seg:)
Ha en kjempe fin dag ;)

I gode og onde dager!

06.05.2010 kl.14:48

Vi er vel litt i samme båt helsemessig. Håper ting ordner seg for deg.

06.05.2010 kl.16:32

Håper helsa blir bedre! Og at alt går som planlagt. Hadde manne fri i går jeg også men holdt meg hjemme alene med katten. Koselig det og. Tok det igjen i dag med kaffe og shopping med venninne, midt i arbeidstiden.....koselig!

Allis

06.05.2010 kl.19:06

Ja den farmen den farmen.. hhihii... syns litt synd i disse som blir fremstillt som "hurper " på tv`n eg, hehehehe... tv teamene elsker jo og vri og vrenge slik at vi seerene skal virkelig få noen i vrangstrupen.. hehehehe, men men.. sånn er det bare;-)

Håper du hadde et greit møte med jobben i dag, alt ordner seg for snille jenter;-)

Ha en flott kveld videre;-)

ps. Er fortsatt på hytta, nettet er elendig så er litt fraverende på data ,men det gjør jo ingenting for når vi er her ute, da er det full avslapping og helst masse soool som teller.

Georgine

06.05.2010 kl.19:31

Håper det ordner seg for deg. Tre dager i uken er jo en grei start, men en skal jo helst være frisk og sprek i jobben vår, hvor det er mye flying hit og dit og humøret må være på topp hele tiden. Helst!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits