Onsdagstanker og -sysler

Det er onsdag, fremdeles morgen, og jeg har en hel og blank dag foran meg. Kjenner humøret er på plass og at jeg trenger en rolig dag. I går følte jeg meg fin etter litt husarbeid og behandling, så jeg tok meg en liten handletur på Kvadrat etterpå. Det var å strekke strikken i lengste laget, viste det seg. Orket INGENTING resten av dagen. Bare lå strak ut og hadde vondt, vondt, vondt... Men nå har en god natts søvn gjort godt og jeg er klar for nok en dag i strålende solskinn! I går ettermiddag valgte jeg å ligge i sola framfor sofaen, med det resultat at jeg fikk en liten overdose solstråling. Solfaktor 8 var nok i minste laget... Allikevel vil jeg helt klart foretrekke litt rød hud på brystet og nesetippen framfor snøballkasting på Østlandet. Hihi. I følge sikre kilder er det bedre vær østpå også i dag, og det unner jeg virkelig alle kjente der. 

Når noen er på shopping, lurer jo de andre på hva man har kjøpt... ;-) Det er nok sånn vi kvinner er skapt! Hehe. Det ble ikke den helt store fangsten på meg i går, men litt fikk bli med i posene hjem. Jeg trengte mer Body Butter fra Body Shop, det er utmerket mot tørr hud, og jeg kjøpte dermed en ny boks med det (kokosduft). Kjøpte også en hvit, kortermet bolero, som er fin å slenge over topper og singletter på kjølige kvelder i Syden eller når man skal ut en tur her hjemme på fine dager. Endelig kjøpte jeg denne toppen fra Gina Tricot:


Topp fra Gina Tricot, kr. 199.

I dag har jeg lovet meg selv en rolig dag for å unngå sterke smerter mot slutten av dagen. Derfor er planen terrasseliv (med høyere solfaktor!), en tur ut å gå og ellers gjøre det som faller meg inn. Kanskje blir det noen blomsterbilder i løpet av dagen. Torunn har invitert meg bort til henne i kveld, så jeg får se om formen tillater det. Jeg har i hvert fall lyst!

Vi venter fremdeles på en del til gressklipperen så jeg har ikke fått klipt gresset og nå har det gått to og en halv uke siden behovet var påfallende, dermed ser plenen nå ut som en jungel. Vi har fått usedvanlig dårlig service der vi bestilte delen, men håper at det nå ikke er lenge igjen til delen kommer. Har for øvrig vurdert å kjøpe en sau til å beite her i mens, men foreløpig har vi ikke gjort alvor av planene. ;-P

Ellers går det framover med belegningssteinprosjektet vårt. Planen er å få tilkjørt sand i morgen, låne hoppetusse i helga og begynne å legge selve steinen på mandag. Benn står på og gjør en kjempejobb, og jeg henger meg på med det jeg orker når jeg orker. Nå er huset fullt av sand og har vært det noen uker, helt siden vi fjernet singelen som lå i gårdsrommet tidligere. Tror aldri vi har moppet og støvsugd mer enn disse ukene, men allikevel blir det aldri tomt for sand. Blir herlig å få steinen på plass både av praktiske og estetiske årsaker.

Det blir ikke mye data på meg om dagen. Jeg er innom og sjekker nytt på Facebook, bloggen og noen aviser, men så er det nok. Derfor har jeg vært veldig lite flink til å kommentere på andres blogger og svare på kommentarene deres i det siste, men jeg er innom og leser. Jeg håper dere er litt tålmodige med meg så kommer jeg nok sterkere tilbake. :-)Legger ved ei herlig, "bad" låt til dere i dag. ;-)  

Jace Everett: "Bad things"


Én kommentar

altvel

05.05.2010 kl.10:28

Fin topp, ja:) Jeg har selv litt lite tid med blogging nå, men får vel bedre tider igjen senere.

Ha en fin dag, kos deg på terassen! Jeg venter på jobb telefon, da er det bare å kaste seg i bilen, ut på E6 og brette opp skjorteermene dit jeg kommer:)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits