Stemningsrapport fra terrassen

Lite tid til blogging om dagen, gitt... Vi er så heldige å ha en deilig, sydvendt terrasse, som ligger usjenert og godt i ly for vinden, nesten uansett vindretning. Det vet jeg å benytte meg av! Er det sol, som i dag, er det lite som står over terrasseliv på prioriteringslista. Jeg har selvfølgelig mine plikter og får unna litt av hvert om dagen, men når jeg har anledning er posituren som vist under absolutt å foretrekke. ;-)


En blek, gammel kvinnekropp, fotografert av Astrid. ;-)


I dag grillet vi igjen! Denne gangen tok vi en enkel variant i form av baconsurrede ostepølser, men så koste vi oss med jordbær med vaniljeaus til dessert, til alles glede, unntatt Anna, som foretrakk vanlijesaus uten jordbær. ;-P Jordbærene var friske (kalles det litt sure?), men gode allikevel. Hadde handlet dem for 12 kroner kurven på Rema 1000 i dag, og de var vel verdt pengene. Det er herlig å sitte på terrassen og kjenne sola varme og spise jordbær! Håper dette var den første av mange slike kvalitetsstunder med familien.

I morgen reiser jentene til pappaen sin igjen - du verden så fort 2 uker går! Mens de er borte har vi planer om å få belegningssteinen på plass. Ferdigstilling av grunnarbeidet nærmer seg, og vi begynner å se lys i enden av tunnelen. Når jentene har vært her, har jeg stort sett vært opptatt med dem og annet arbeid, mens nå satser jeg på å være mer med på steinleggingen. I hvert fall så mye helsa tillater det. De siste par ukene har Benn gjort en kjempeinnsats på den fronten alene. I morgen er det ny runde med behandling for nakken, forresten. Det er planlagt to behandlinger i uka. Jeg er veldig interessert i å komme i gang med egne øvelser hjemme, men terapeuten sier jeg må være litt tålmodig før jeg kommer så langt. Er det noe jeg definitivt ikke har, så er det tålmodighet. (Jeg vet du nikker bekreftende nå, mamma!) Jeg vil helst at alt skal skje umiddelbart, og jeg hater å vente på handling. Innser derimot at jeg ikke kan styre alt selv, og i denne situasjonen er jeg faktisk prisgitt min dyktige behandler, enten jeg liker det eller ei. ;-)

Nå nærmer det seg kvelden her... Tida flyr og dagene fyker virkelig av gårde. Synes jeg ser helga i det fjerne allerede, jeg. ;-) Har mye koselig å se fram mot i tida som kommer også. Det er jammen sant at alt virker mye lettere og lysere på denne årstida enn for få måneder siden. Sånn er det i alle fall for meg!

God natt, folkens! Sov godt så blir du klar for en ny, deilig vårdag i morgen...

5 kommentarer

altvel

03.05.2010 kl.23:11

Tenk å få sole seg tidlig i mai- det så flott ut.

Ønsker deg ei god natt, og mange fler solskinnsdager.Ps: jeg ser ikke det bildet av en blek gammel kvinnekropp, det må ha falt ut. Men bildet av ei flott dame i sin beste alder har visst sneket seg inn i stedet- like greit det;)

Gunn

03.05.2010 kl.23:31

Du er jo knallflott Hege! Her kan man bare ta av seg hatten! Du må få masse soldager...så er blek byttet med farget! :) Herlig å høre at du har litt lettere dager...jeg har noe spennende på gang denne uken jeg også..så får vi se hvor vinden fører meg :D

..

03.05.2010 kl.23:54

Det der så helt nydelig ut. Ser ut som en varm og deilig sommerdag jo. Spennende med behandlingene dine da. Tålmodighet er ikke et ord som er særlig positivt ladet for tiden kan jeg tenke meg, det er iallefall ikke det her. Men lykken til på behandling i morgen.

Sv: Ja, parken er veldig fin! :) Er så deilig å komme seg ut litt på ettermiddagene, iallefall når vi bor i blokk. Ventepølsa er kjekk vettu, he he. :)

Georgine

04.05.2010 kl.06:38

Ser ut som bikiniformen er inne ihvertfall. Flott bilda da, du ser jo veldig bra ut!

sv. angående lønnsforhandlinger ja, der minnet du meg om noe, har nesten ikke orket å følge med på det i år. er spent på hva som skjer!

I gode og onde dager!

04.05.2010 kl.07:14

Du ser kjempefin ut, skulle gjerne kun ne kle bikinien like godt som deg. Godt å høre at det er sol noen sted i verden, her er den i hvert fall ikke...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits