Glimt fra helga

I stedet for å bruke masse ord, tenkte jeg å vise fram noen glimt fra helga som ligger bak oss...


I går hadde jeg en konfirmant i studio til fotografering. Konfirmanten skiftet to ganger og vi fikk mange fine og artige bilder, tror jeg. Dette bildet er det eneste som er anonymt nok til at jeg vil vise på bloggen.
Er det mulig å ane konfirmantens kjønn om ikke annet? ;-)Jeg har brukt mange timer i hagen til planting, såing og opprensking... :-)
Foto: Benn PeterMobilbilde av noen av de dyplilla spanske margerittene. Har bare brukt mobilkamera i helga, men skal ta "skikkelige" blomsterbilder og vise dere en dag snart... :-)Anna liker hagearbeid og har også vært med og sådd.Annas frøtyper - litt pryd og litt nytte (og nytelse!).Benn har stort sett jobbet i gårdsrommet. Her holder han på å gjøre klart til rist ved inngangen av garasjen.Anna og bestevenninnen på picnic i hagen. ;-)I strålende vårvær hører grilling med.
Foto: AnnaVi grillet baconsurret svinefilet, kyllingspyd og maiskolber.Sultne frøkener, som først måtte smile til fotografen før de kunne få mat! ;-P


Vi har gjort mye annet i helga også, men hadde jeg bare gått rundt og tatt bilder hadde vi ikke rukket alt. Haha.

Dermed er ei deilig helg over! ♥

6 kommentarer

altvel

02.05.2010 kl.22:25

Dete var bilder som lover resten av landet litt vår også! Dere har kommet mye lenger i Sandnes enn på Hamar , ihvertfall!

Gunn

02.05.2010 kl.22:41

Høres ut som en super helg! :) Godt vær har dere hatt også...her har det snødd og vært kaldt, og vi har ikke følt at det er mai måned. Men det kommer vel :)

Creativbolig

02.05.2010 kl.22:46

Oj! Dere har nok mer sommer enn vi har her, heeelt grønt gress jo!! Ikke så grønt hos oss enda nei. Missunnelig nå;) Koselige bilder! :)

-Kine.
Det så ut som en skikkelig fin helg. Savner vårværet når jeg ser bildene dine. Her snør det :(

..

02.05.2010 kl.23:19

Sv: Ja, vi har jo pakket en del, men jeg overser nok en del her likevel. :)

Ja, må bare få treningen inn som en daglig rutine nå. Jeg skal jo bli bra en gang:-)

Så koselig kommentar da, tusen takk for det. :)

Ser ut som dere har hatt en helt nydelig helg. Også så deilig vær dere har hatt. Gleder meg til vi får slikt vær og en deilig hage å være ute i. :)

uttrykkelse

03.05.2010 kl.16:58

Jeg liker bloggen din.

Jeg synes også du burde få codyright ;)

Google det så finner du det nok :D

Lykke til ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits