Sushikveld

De fleste helger går egentlig i noenlunde samme duren. Vi starter med en god fredagsfølelse, kjører på med TV-kos, gjerne litt rødvin og god mat, følger opp med late morgener og kanskje et kafébesøk, litt sosialt samvær, litt nyttige sysler og vips så er helga over. Denne helga har imidlertid vært mye mer enn andre helger!

Som jeg nevnte så vidt på bloggen før helga, var mange av jentene i gata invitert til Silje på fredag. Hele gjengen var så priviligerte å få komme på sushiprøvesmaking! Det ble en opplevelse vi jentene sent vil glemme. Tro du meg!

Silje er en erfaren "sushist". Ordet klinger fint, men jeg er noe usikker på om det finnes i ordboka? ;-) I ordet legger jeg  i hvert fall at Silje spiser sushi både titt og ofte, har store kunnskaper om sushi, hun liker det godt og, skulle det vise seg, er dessuten en meget dyktig sushikokk. Spente, lystige og forventningsfulle dukket den ene nabokåna etter den andre opp med vinflaska (eventuelt vinflaskene!) eller andre godsaker i hånda. For de fleste av oss var sushi en ny opplevelse. For noen var smaken en vel stor utfordring for smaksløkene, men for flere, meg selv inkludert, var de møysommelige tillagde rettene en ren nyyytelse. Noen av oss benyttet imidlertid alkohylene flittig til å svelge bitene ned med, mens andre fant helt andre unnskyldninger til å svelge unna . ;-) Stemningen var uansett raskt høy hos alle 11 (vi var 11, hvis jeg ikke kom av tellingen, men det kan faktisk godt hende, hihi), og var vi lystige da vi kom, var det ingenting mot tilstanden noen timer seinere.

For å vie all oppmerksomhet mot det gode selskapet og den spennende maten, hadde jeg latt kameraet mitt bli igjen hjemme denne kvelden. Ikke spesielt lurt, i hvert fall ikke med tanke på at happeningen havner på bloggen nå. Derfor kjører vi bilder av innleid fotograf for kvelden med stor K, eller S for sushi! Vår alles gode nabo Anne Siri har vært så snill å dele bildene sine med meg og bloggleserne mine. Så la oss slutte småpratet og ta en titt! ;-)


Noen var raskt frampå med pinnene og hadde steinkontroll. ;-) Andre er mer avventende! Hihi.
Legg merke til de lekre sushibitene.Noen fant ut at en pinneteknikk med bruk av to hender var hensiktsmessig.Jeg ser ut som jeg har fått noe i halsen, mens min gode nabo følger nøye med. Hehe.Her er min aller første sushibit noensinne på vei inn. ;-)
Vad tycks om uttrykket!?Ingenting å si på stemningen her! Vi ser også at det har gått unna med maten. :-)
Men hva gjør den ølboksen opp ned? ;-)Bliiiide jenter og gode naboer!Etter en sånn minnerik kveld, er det på sin plass med en liten takkeliste. ;-)

♥ Takk til Silje for godt initiativ, herlig kveld og nydelig mat!
♥ Takk til Anne Siri for artige og beskrivende bilder!
♥ Takk til Hilde for å ordne med nydelige blomster til vertinnen.
♥ Takk til alle dere andre for at dere bidro til en super kveld og for at dere er så gode naboer i verdens beste gate!


4 kommentarer

altvel

02.05.2010 kl.21:56

Åh, for en fin kveld! Det ser lekkert ut, men jeg har aldri våget meg på sushi selv. Men alt skal prøves minst en gang, så jeg må forsøke en gang. Ble litt fristet av de bildene!

silje

02.05.2010 kl.22:03

Så kjekt me et innlegg og fine bilder fra en super kvell:)) Kjekt å hørra at du koste deg og likte maden:) Håbe iche d bler lenge t neste gong me samles!!

..

02.05.2010 kl.22:11

Det så ut som en utrolig koselig kveld. Jeg har aldri smakt sushi, og tror nok jeg aldri får sjansen til det heller. Kanskje jeg ikke tør.. He he :-)

Ønsker deg en fin kveld videre:)

Gunn

02.05.2010 kl.22:49

Jeg er ikke så glad i sushi...må innrømme det :) Men alltid hyggelig med koselig lag :)) Ser jo at dere koste dere!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits