Interiørhandel på nettet

Jeg hadde egentlig innvilget meg en bloggefri dag, men med dette røk den planen, gitt! ;-)

Etter en lang og innholdsrik dag, som jeg skal fortelle dere om i morgen, er jeg utslitt og klar for senga. Så hadde det seg sånn at jeg "bare måtte" innom PC-en på vei til senga og sjekke om noen spesielt utvalgte nettsider hadde noe interessant å melde. Noen som kjenner seg igjen? Dermed sitter jeg her og blogger med øynene smalere enn midjen til dronning Maud og en kropp som er øm og verker. Er det mulig!?

Jada, jeg fant nemlig en veldig interessant artikkel om interiørhandel på nettet, som jeg synes er verdt å dele med dere. Er du interessert i interiør (hvem er vel  ikke det!?), bør du absolutt få den med deg. Artikkelen tipser om 8 nettmarkeder, hvor man kan kjøpe hjemmelagde interiørprodukter til en rimelig penge, eller "spottpris" som artikkelforfatteren kaller det. Pendelen har jo svingt raskt fra masseproduserte interiørartikler solgt via interiørkjeder til hjemmelagde kvalitetsvarer de senere årene. Interessert? Les artikkelen ved å klikke her. :-)

Om jeg ikke klarte å innvilge meg selv bloggefri i dag, skal jeg i alle fall innvilge meg ei god natt NÅ!


Natta og drøm søtt!Vi blogges i morgen...

7 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

01.05.2010 kl.23:41

Takk for link, alltid moro med interiør. Nattinatt! :0)

altvel

02.05.2010 kl.00:06

Herlig artikkel og kult bilde av en "drømmende" Hege!

God natt:)

Georgine

02.05.2010 kl.08:44

KJenner meg igjen ja, håper du har sovet godt inatt da.
Fint artikkel og fint bilde:)

I gode og onde dager!

02.05.2010 kl.09:58

Kjenner meg sååååå igjen.

Creativbolig

02.05.2010 kl.19:22

Tusen takk for tips! Flott og morsomt bilde av deg! :D

Ha en fin søndag!

02.05.2010 kl.19:56

Hei Hege! Trenger hjelp. Når jeg legger inn innlegg, som du ser her, så ser man ikke hvem jeg er. Ikke bilde eller adresse, Vet du hva som har skjedd og hva jeg skal gjøre for å fikse dette?

margrethemadsbakken.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits