Fredagsrapport

Det er sånn med meg at med en gang jeg våkner og det er fredag så brer det seg en gooood følelse i kroppen. Så også i dag! Ute regner det og har gjort det i dagesvis, mer eller mindre uten stans. Dermed får vi kose oss innendørs. :-)

I dag har jeg vært til behandling for nakken min. Jeg har valgt en dyktig fysioterapeut som også har utdanning som kiropraktor og akupunktør. Han virker veldig solid og dyktig, så langt. Jeg har bare vært til to behandlinger enda, og har erfaringsmessig litt dårlige resultater å vise til med ulike bahandlingsformer, men jeg starter på ny giv og har tiltro til at denne gangen skal det bli bedre. I dag fikk jeg for første gang i livet mitt satt to nåler i nakkeregionen. Det var ikke vondt, men bittelitt ubehagelig. Vi fleipet med at med ont skal ont fordrives og at de fleste i bransjen egentlig hadde sadistiske trekk. Hehe. Heldigvis har jeg tillit til at han vet hva han driver med. Føler meg ganske bra for øyeblikket, men vet av erfaring at det går fort over. ;-P

Akupunkturbildet er lånt fra Moss Akupunktur.

Etter behandlingen tok jeg en liten hvilestund i bilen for å orke å gå innom blomsterhandleren og kjøpe inn litt sommerblomster. Værmeldinga er såpass lovende at jeg tar sjansen på å få pyntet opp litt i hagen i løpet av de nærmeste dagene. I gårdsrommet på andre siden av huset er det fremdeles forferdelig pga at vi jobber for å legge belegningsstein, så blomster der får komme seinere. I år har våren kommet forholdsvis seint her hos oss, så jeg er seint ute med plantingen, i følge egen vurdering. Jeg setter like stor pris på å få sommerblomstene på plass hvert år. Jeg har valgt spanske margeritter i en ny, dyp dyp lillafarge, noen fylte, rosa margeritter, blå- og flerfargede lobeliaer og litt vintergrønt. Bilder kommer! Har bare lyst til å få plantet først... :-) Anna har kjøpt seg litt frø så vi skal prøve å få sådd i løpet av helga også.

I morgen skal jeg ha en kjekk gutt i studio til konfirmantfotografering. Det er en tidligere elev på skolen der jeg jobber og jeg kjenner litt til ham og familien fra tidligere. Han skal ha tre antrekk og jeg har satt av en og en halv time så vi skal ha god tid på oss. Det blir moro! Håper på noen kule bilder, og så må vi jo ta de tradisjonelle, sånn typisk besteforeldre-på-veggen-bilder også. ;-)

Men før fotograferingen er det den store fiskedagen! Hehe. Jeg har kjøpt inn fersk laks som vi skal ha til middag, sammen med fiskesaus, brokkoli og poteter og så er jeg så heldig å være invitert til SIlje i gata på sushi i kveld, sammen med de andre damene i gata. :-) Da blir det jentekveld med god mat og hvitvin. Veldig koselig initiativ og jeg gleder meg!

Astrid og hennes venninne Karen skal til Kongeparken i morgen, og gleder seg naturligvis til det. Vi har jo Kongeparken en liten halvtimes kjøretur unna, og da pleier det å bli et besøk eller to i løpet av sesongen.


Klikk på bildet for å komme til Kongeparken på nett. :-)

Karen skal sove hos Astrid i kveld, og med de fire jentene som finnes i huset vårt fra før, får Benn er kjekk oppgave med å være eneste hanen i flokken. Han gleder seg allerede utrolig masse og løper rundt og galer her. Eller kanskje det er snorkingen fra middagshvilen jeg hører? ;-)

Med det har jeg vel fått med det viktigste av dagen, og helgas planer. Har du lest gjennom alt dette er du jammen interessert i syslene mine, det skal du ha!

Håper formen din er god og at du har en herlig helg i vente!

PS! Siste frist for innlevering av selvangivelsen er ved midnatt. Du har vel fått med deg alle fradragene? ;-)


5 kommentarer

Margrethe

30.04.2010 kl.16:30

Hjelpe meg så mye du har på tapetet. Så mye moro! Jeg er hjemme med syk sønn og her blir jeg vel. Forresten, må en tur på jobb i morgen også. Bare en liten fotografering!!!!

Idunn

30.04.2010 kl.17:32

Høres ut som du har en god helg foran deg =) Sånne liker vi =P Her i hus skal både jeg og Knut Haavard jobbe, men regner med det blir en bra helg uansett =D

altvel

30.04.2010 kl.22:32

Fint å lese at helgen er planlagt og at du har det helt alright!

Jeg har super angst for nåler- men hadde jeg vært nødt, så måtte jeg vel jeg også..

Jeg har lest alle dine sysler- føler det er høfligst å lese gjennom hele innlegget(akkurat som å la noen prate ferdig.. er ikke det litt rart?) så sånn er jeg:)

Ha ei fin helg!

Gunn

30.04.2010 kl.22:41

Jeg leser alltid hele innleggene dine..uten å gjespe en eneste gang :) Høres ut som en bra dag Hege. Håper dere får en flott helg! Jeg skal holde kurs i helgen for frisøren min. Veldig spennende :) Klem

Georgine

01.05.2010 kl.07:41

Håper dere får en god helg. Akupunktur synes jeg høres skummelt ut....

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits