Speil, speil på veggen der...

...hvem er vakrest i verden her?

Jeg leste med glede i VG i dag at bladet People igjen har kåret Julia Roberts til verdens vakreste kvinne. Nå kan det jo hende det bor en enda vakrere kvinne på et sted som ingen skulle tro at nokon kunne bu og som People ikke kjenner til, men det er greit. Poenget mitt med dette innlegget er at jeg liker veldig godt at modne kvinner på over 40 vinner slike kåringer. Visst finnes det nydelige 20-åringer og lekre 30-åringer, men at en 42-åring regnes som den aller vakreste av de vakre er jo et tegn på at livet ikke slutter for damer som meg heeelt enda. Nå ser jeg helt normal ut, men føler meg ung og frisk til sinns. Klart jeg kjenner på kroppen at den ikke er 20 lenger, noe annet ville vært naturstridig. Jeg tror helt klart på det at man ikke er eldre enn man føler seg. Vi bør nyte livet og benytte oss av mulighetene som åpner seg for oss, ikke sette oss tilbake og tenke at livet har gått fra oss, uansett hvilken alder vi når. Det var dagens lille oppfordring! ;-)


Verdens vakreste kvinne, Julia Roberts(42).
Bilde lånt fra VG.

Legger ved ei låt av Halvdan Sivertsen, som passer til dette innlegget. Låta har en dyp undertone, til tross for lystig uttrykk. Halvdan Sivertsen er forresten en artist jeg har fått sansen for de senere årene. Han har gode tekster i låtene sine, en god blanding av humor og alvor, og har vist seg å være en "likandes kar" også. ;-)
 

Halvdan Sivertsen: "Vi vil leve lenge."


9 kommentarer

Gunn

29.04.2010 kl.14:34

Ja og nei :) Jeg er helt enig med deg i at det er godt å se at eldre kvinner slår de unge glatte chicksa i slike kåringer....men nei-jeg er ikke glad i slike kåringer jeg. Rett og slett fordi jeg ikke føler de sier hva gjennomsnittet mener. Jeg tror helt ærlig ikke at flesteparten ville kåret Julia Roberts som verdens vakreste kvinner. Jeg syns ikke det. :) Jeg har to damer jeg ikke skjønner at media omtaler som vakre...Jessica Parker og Julia Roberts. Det finnes mange andre modne kvinner som er mye penere enn de to. De er rett og slett ikke proposjonert...og jeg syns det hadde passet bedre å si søt enn pen. Men det er nå min mening...så kanskje det er jeg som er utenfor da?? :)) Hihi. Dette var jo heller ikke poenget ditt da....men måtte liksom ha det med! Catherine Zeta Jones og Guri Schanke er damer jeg syns er vakre. Naturlig pene med rene trekk. Men det er jo heller ikke dermed sagt at de er verdens vakreste allikevel.

Men ihvertfall: (pustepause) Jeg syns konkurranser som forteller hva hele verden synes er teite!! Alle har ulik smak og vi faller for ulike trekk og stiler. Gudskjelov og takk for det. For her er ingen gener til hverken Roberts, Jones eller Andersson for den saks skyld :) Det finnes mannfolk for oss alle :DD Yea.

Creativbolig

29.04.2010 kl.14:49

Litt enig i det innlegget over, jeg lurer egentlig på hvem som sitter å kårer dette. Jeg bor feks i denne verden, og ingen har spurt meg om min mening ang Julia Roberts. Visst er hun vakker, helt nydelig på bilder...etter at hun har blitt stylet og sminket av de beste stylistene i Hollywood (eller verden...) Det finnes absolut vakrere kvinner i denne verden ja, og som aldri noengang blir nevnt eller tatt bilde av,de vi ikke vet om.

MEN..jeg forstår meningen din bak dette innlegget, det var å gi en liten påminnelse til alle jenter/kvinner som både ser og føler at de blir eldre. En påminnelse om at vi slettes ikke ser dårligere ut med alderen, snarere tvert imot spør du meg!

Det er mange flotte modne kvinner vi vet om som faktisk ser bedre ut nå, enn de gjorde i 20 årene. :) Et godt innlegg som får oss til å tenke, får oss til å forstå at skjønnhet ikke bare hører alderen til. Et smil er det aller vakreste som finnes, det gjør en person ti ganger vakrere!

sv: Tusen takk for hyggelig kommentar, jeg liker bloggen din kjempe godt også, du har viktige poeng og bra bilder! Jeg følger med:) Og forresten, jeg har jo vært i Sandnes! :)

ha en flott dag da! Formen min er litt bedre;)

Klem Kine.

Med andre ord

29.04.2010 kl.15:03

Gunn Berit: Jeg er enig med deg i at slike kåringer ikke er det helt store, og det var jo, som du helt korrekt oppfattet, heller ikke poenget. Heller ikke hvorvidt Julia Roberts er verdens vakreste. Det er alderen jeg fokuserer på, og det skjønte du jo. ;-)

Ja, det er utrolig bra at folk har ulik smak, så finnes det håp for å få seg en mann for oss alle, inkludert meg. Hihi.

Med andre ord

29.04.2010 kl.15:05

Creativbolig: Jeg er så enig, så enig med deg! Heldigvis tok du poenget her, det har jo ingenting verken med Julia Roberts eller skjønnhetskåringer å gjøre. Et smilende ansikt er mange ganger penere enn et surt, ja, og DET har ingenting med alder å gjøre... ;-)

Godt å høre at du er litt bedre. :-)

UtenVerdighet - Anne Belinda

29.04.2010 kl.16:24

sv; Takk! Ja får håpe pencilinen tar ordentlig knekken på kokkene som har bosatt seg i min kjære hals! er så kjeddelig å være syk synes jeg , at det skal være så slitsomt å ligge på en sofa hele dagen :P

Ha en fin kveld! Og hold deg unna baselusker ;-)

Georgine

29.04.2010 kl.18:03

Du kan ta det helt med ro, livet er ikke slutt ved 40+. Det gjelder bare å være litt fysisk aktiv og ta vare på seg selv. Tar ikke stilling til slike kåringer, men det er jo hyggelig at noen over førti når opp i slike kåringer uansett.

Pinkangel

29.04.2010 kl.20:07

Julia Roberts er ikke så veldig pen synes jeg men hun har verdens vakkreste smil. Man blir glad når man ser hun smiler.

..

29.04.2010 kl.20:08

Sv: Ja, det her var gode nyheter. Jeg kjenner nå etter flere timer at ting har blitt bedre. Jeg kan faktisk gå normalt! :) Gleder meg til trening:)
Hun er jo utrolig nydelig. For et sjarmerende vesen... Heia voksne kvinner!!!

Sv: Ja, man skulle så veldig gjerne bytta plass med dem... I stedet må man bare være der så godt man kan og vente til det er over! "Hvit som sne" (ligger på myspace) handler om det, hvis du ikke har hørt den og skjønt det allerede :)

Tusen takk for nok en gang dine vakre ord :) Det er veldig deilig å få vann på mølla!! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits