Gammel utfordring og litt nytt

Jeg får med jevne mellomrom utfordringer av ulike slag her på bloggen. Før helga ble jeg utfordret av skjønne Anne Belinda til å legge ut på nytt igjen det første innlegget jeg postet da jeg begynte å blogge. Jeg tar utfordringen, om enn litt tregt. ;-)

Så her, kjære lesere, rebubliseres mitt aller første blogginnlegg her på bloggen:

Når kalenderen viser nytt år, begynner man på mange måter med blanke ark. Selv om mine ark for 2010 allerede er dekorert med fargestifter i all slags sterke farger, er det alltid rom for mer! Når jeg nå har pakket nisser og glitter, engler og julekrybbe lengst inn på loftet, har fortært pinnekjøttet og restene av kaker, nøtter og julegodis ikke lenger frister like mye, har jeg satt meg godt tilrette i sofaen for å prøve noe helt nytt. Jeg hopper inn i den spennende og ukjente bloggverdenen med et byks og erklærer meg herved som en førstereis blogger!

Vel er jeg impulsiv, men tanken om å blogge har streifet meg i lengre tid. Tiden har imidlertid ikke vært den rette. Ikke før nå! Jeg liker å formulere meg skriftlig (og også muntlig - må nok innrømme at jeg til tider skravler mer enn mine nærmeste kanskje liker å rope hurra over) og håpet er at en blogg kan være som ei moderne dagbok for meg, noe jeg kan bla tilbake i og mimre med etter hvert som tida flyr av gårde med oss. Hvis noen i tillegg vil bruke av tida si på å lese om meg og mitt og kikke på bildene, som jeg planlegger å publisere flittig, vil det være en hyggelig bonus.

Bloggen min vil nok i stor grad gjenspeile hverdagen min, fyllt av små og større opplevelser. Jeg er opptatt av foto og interiør, håndball, reise og data. Aller øverst på prioriteringslista står imidlertid mine 3 skjønne døtre. Livet ville vært tomt og meningsløst uten dem. Og så har jeg Benn. Heldige meg! Han er min samboer og beste venn, i tillegg til mye annet bra. ;-) På jobb har jeg ansvar for en gjeng med herlige, lærevillige og livsglade 3. klassinger. Som lærer er arbeidsdagene meget hektiske, men ikke desto mindre kjekke og givende. Dette og mye mer er hva jeg vil rable om på tastaturet ved ujevne mellomrom.

Jeg kommer til å holde en positiv tone på bloggen og den som venter på sladder og kriser, vil nok vente forgjeves. ;-)

Bloggen blir nok i kategorien "litt om mye", sagt "Med andre ord"...Her er jeg smilende og sprudlende hjemme i gata vår etter at vi rett før jul fikk det største snøfallet på Hommersåk på minst 40 år, i følge en vis nabo. ;-) Imaget er dog kun til ære for fotografen. Haha. Egentlig fryser jeg som fy og lengter til ei varm strand med lyden av bølgeskvulp og smaken av fargerik paraplydrink! ;-)

_____________________________________________________________________________________

Det var litt artig for meg å lese gjennom det igjen... Siden jeg startet å blogge for 4 måneder siden har jeg fått litt bloggerfaring og funnet ut at jeg trives som blogger. Det mest positive og det som har overrasket meg mest er at jeg har fått så gode bloggvenner. Jeg finner ulik inspirasjon og fellesskap hos mange medbloggere. Noen av dere kan jeg snart kalle for "ordentlige" venner, og jeg har faktisk inngått en avtale med Anettesbokboble om å møte henne til lunsj om noen dager. Det gleder jeg meg veldig til! Blir rart å stå der ansikt til ansikt med deg, Anette! ;-)


Bildet er lånt fra denne spenstige bloggen.

Jeg har også erfart at det er en bloggers privilegium å kunne velge hva man vil poste. Noen dager holder det med litt humor eller skrive om litt upersonlige ting som interiør eller idrett. Andre dager føler jeg for å utlevere mer av meg selv og hverdagen min. Atter andre dager kan jeg velge å ta meg en liten pause fra bloggingen. Det fine er at dere leserne støtter meg uansett og legger igjen overveldende mange og koselige kommentarer. Dere aner ikke hvor stor glede jeg har av dere og kommentarene deres! Tusen takk!

I dag har jeg ingen god dag. Jeg har måttet avlyse et koselig Kick-off for neste skoleår på jobben min. Der skulle jeg få delta på enkel servering, presentasjon av nye lærere og sosialt samvær, blant annet. Grunnen til avlysningen er at jeg også har fått min første time til behandling og opptrening senere i dag, og med dagens form holder den avtalen i bøtter og spann. Jeg er naturlig nok veldig spent på å komme i gang med dette, men skulle jo så gjerne vært innom jobben også...

Vel, da fikk jeg jammen blogget litt nytt også, i tillegg til å legge ut på nytt det første innlegget mitt. ;-) Jeg velger å "jukse" litt i forhold til videre utfordringer, og gir den til dere alle. Så kan de som føler seg truffet og har lyst gjøre det samme som meg. :-)

Ha en fin tirsdag ettermiddag, kjære dere! ♥

12 kommentarer

Georgine

27.04.2010 kl.13:33

Som jeg skulle skrevet det selv, nesten, ihvertfall tanken bak bloggingen. Blogger vel av samme grunn og blogger om ulike temaer avhengig av humør, dagsform osv.

Pinkangel

27.04.2010 kl.13:43

Liker bloggen din veldig godt.

altvel

27.04.2010 kl.13:45

så fint første blogg innlegg! Langt og velskrevet. Og så har du holdt ord, bloggen din er så positiv og fin!

Når jeg gikk inn på den spenstige bloggen linket til det fine bldet, satte jeg derimot kaffen i vrangstrupen, haha..,jeg er jo så tander på intime ting..uææh..

Synd at du går glipp av positive møter pga behandling, trening og dårlig helse. Men med et skritt av gangen får vi håpe det går fremover etterhvert!

klem, Hege O)

Med andre ord

27.04.2010 kl.13:45

Georgine: Ja, vi gamlingene i bloggverdenen får holde sammen! ;-)

Med andre ord

27.04.2010 kl.13:46

Pinkangel: Åh, tusen takk! Er jo ikke så verst din heller. ;-)

Med andre ord

27.04.2010 kl.13:49

altvel: Takk takk, for alle fine ord.

Hehe, ja, den bloggen kom jeg over fordi jeg fikk en kommentar av dem (det er tre jenter som blogger) på et innlegg jeg skrev (det med hu jenta som var så flink til å lukeparkere). Det bildet jeg lånte derfra var jo så søtt, så jeg kunne ikke motstå det, men måtte jo linke til kilden, seriøs som jeg er. Hihi.

Creativbolig

27.04.2010 kl.14:25

Så sant det du skriver! Bloggen blir som en dagbok. Mange har savnet at jeg skulle komme med mer interiør tips til de, men det er ikke grunnen til at jeg har denne bloggen. Det er jo jobben min, og det er vel ingen som jobber gratis...er det? :) men litt tips gir jeg da av og til. Bloggen er god å ha når det er noe man man vil dele med andre, og når man får kommentarer er det bare enda hyggeligere! Det er jo kommentarer fra hyggelige bloggvenninner som gjør at man holder på! Så hyggelig at du skal møte annetesbokboble da! jeg møtte selv monica73 på Lillehammer, det var litt rart, men samtidig kjempe koselig! Man føler at man kjenner hverandre litt...samtidig ikke. Hører at mange får varige vennskap her inne, og det er jo så flott!! jeg leser bloggen din hver gang du legger ut noe nytt. Du skriver kjempe bra og er alltid positiv! :) Stå på, og skriv om det som føles riktig for deg! Hærlig bilde av deg ( kan kjenne meg igjen, liker best sommeren ..)

-Kine.

I gode og onde dager!

27.04.2010 kl.14:51

Det er i hvert fall alltid koselig å lese bloggen din. Føler jo litt av vi kjenner hverandre litt etter hvert. Så er må man alltid lete etter en grei balanse om hvor mye man vil utlevere seg og sitt. Jeg har valgt å vært mest mulig åpen. Hva har jeg egentlig å skjule.

Allis

27.04.2010 kl.15:30

Herlig innlegg, imponert!!! Bloggen din er kjempekoselig og varierende;-))

Det snøbildet var bare helt knall;-))

Håper du får det bedre utover dagen, masse god bedring ivertfall;-))

Ha en flott dag videre

Med andre ord

27.04.2010 kl.15:43

Creativbolig: Bruk bloggen din som du vil! Vil du dele litt interiørtips med oss, så gjør det, hvis ikke så skriv akkurat det du føler for! Jeg liker bloggen din veldig godt!

Med andre ord

27.04.2010 kl.15:44

Siven.: Takk for det. Ja, vi blir jo kjent, om enn på en annen måte enn i det virkelige liv. Hehe. Nei, vi har vel ikke så mye å skjule noen av oss "gamle" damene på bloggen. ;-)

Med andre ord

27.04.2010 kl.15:45

Allis: Tusen takk! Du er SÅ flink til å skrive positivt og oppmuntrende til meg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits