Noen dager er definitivt bedre enn andre

Noen dager føler man at alt er vanskelig, tungt, kjedelig og at alt og alle jobber i mot en fra man forlater den gode, varme senga og setter føttene på et iskaldt gulv til man trøtt og lei finner tilbake til den samme senga endel timer seinere. Andre dager er stikk motsatt. Som i dag! Ikke nok med at vi har hatt opp i 17 varme, gode grader her i Sandnes i dag. Vi har fått gjort unna mye nyttig, vi har grillet og kost oss med god mat og Andrinemor har stolt mistet sin aller første tann (se eget innlegg). Og ikke nok med det! ;-)

(Artikkelen fortsetter under bildet, hihi)


Grillings! Foto: Benn Peter

Vålerenga spilte nemlig en overbevisende kamp og lagde målshow da Odd ble banket hele 6-1 på Ullevaal i kveld. Jeg fikk med meg kampen på TV og ble mektig imponert over gutta, som storspilte og ydmyket gjestene sine. Sånn skal det være! Jeg er en stolt Vålerengasupporter nå, altså. :-D Da gjenstår det bare å spørre: Hvor lenge var Adam i Paradis? Og svaret - jo, det får vi etter neste kamp. ;-)

Glade Vålerengagutter, Singh og Moa!
Mer om kampen finner du her.
Bildekilde.


5 kommentarer

Gunn

25.04.2010 kl.22:36

Er ikke det bare så utrolig godt!! :) Man setter utrolig pris på disse dagene, kanskje spesielt fordi man har vært i andre enden :)) Du fortjener det masse. Håper du får flere slike fremover!! :))

Med andre ord

25.04.2010 kl.22:54

Gunn Berit: Tusen takk. Det håper jeg også. :-)

ordiord

26.04.2010 kl.00:22

;-) Håper du får en rå flott uke..

Allis

26.04.2010 kl.10:53

Åååh så heldige dere er som har sol og "sommer" Vi fikk snøøøøøøøøøøøøø;-/ enda det bare hadde meldt ei stor sol!!!! "Klikker" snart på denne snøen!!!

Koselige bilder og innlegg.

Ha en flotters dag videre

Med andre ord

26.04.2010 kl.13:12

Allis: Er nok sol rett rundt svingen hos dere! ;-) Ha en flott dag, du også!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits