Allsidig lørdag

Mine skjønne jenter og jeg tok turen til Sandnes for en liten shopping- og kosetur i går. Før vi dro gikk vi gjennom alt vi hadde av sko som kunne passe for denne årstiden. Noen par passet fremdeles etter vinteren, noen kunne arves og noe ble kastet. Resultatet var at vi trenge litt nytt, men ikke så mye som jeg trodde. I Sandnes var det noe som heter Kremmermarked. Det er en gimikk fra handelstandens side, hvor de har gode tilbud, samt opplevelser og underholdning i gatene. Været var bra så det var godt med folk. Vi fant to par fine sko til Andrine, et par småsko og et par sandaler. Anna fikk et par flotte sneakers fra Puma, som sto høyt i kurs hos henne (se bilde). ;-)

Bortsett fra skoene skulle vi ikke noe annet enn å kikke og ta det som det kom. Det ble et koselig kafébesøk på oss og vi gikk rundt og kikket litt på det meste.Kafékos!


Med solbriller og kaffe latte ble Anna plutselig veeeldig kul! ;-)


Selv handlet jeg meg en singlet i håp om sommer i år også(!) og et koselig termometer fra Miljøgården. Det ser ut som det viser litt høyere temperatur enn den reelle, men fint å se på er det i alle fall. ;-)

Vårt fine, nye termometer fra Miljøgården.

Vi avsluttet Sandnesturen med et besøk ved ei velfyllt smågodthylle, slik at jentene fikk velge seg ut en pose med lørdagsgodt hver. Mor fikk selvfølgelig også lørdagsgodt! Jeg valgte meg den aller minste firkløveren og var godt fornøyd med det. Den klarte jeg jo å glemme igjen i butikken, men den utenlandske kassadamen sprang etter oss og ropte høyt og skjærende på klingende rogalandsrussisk at jeg måtte stoppe opp. Ble jo først litt usikker på hva hun ville meg, men da det viste seg at hun bare ville sørge for at jeg fikk søtsakene mine trygt med meg hjem, var jo alt bare velstand. ;-)

Vel hjemme igjen jobbet Benn og jeg et par-tre timer i gårdsrommet. Vi skal legge belegningsstein og da er det jo viktig med et godt grunnarbeid. Det er vi i gang med nå, men jammen er det noe i det at det må bli verre før det kan bli bedre. Det har aldri sett så ille ut utenfor her som nå. Vi har fjernet en del busker og planter og gravd vekk singelstein og overflødig fyllmasse, men det gjenstår enda en del. Vi har valgt steintypen Grå Mix, den passer til en mur vi har fra før, og jeg tror nok det skal bli bra. (Bildet av steinen er lånt fra www.multiblokk.no) Som en erstatning for plantene vi har fjernet, er det meningen å kjøpe noen store, fine urner som kan stå på belegningssteinen. Gleder meg til å plante i dem! Det er bare det at det er et stykke fram til vi kommer så langt... ;-P

I går kveld så vi på Farmen og koste oss med taco og lørdagsgodteriet vårt. Vi hadde en rolig og trivelig lørdagskveld uten større hendelser enn at Eirik røk ut fra Farmen, men akkurat det var det ingen som var spesielt lei seg for! ;-)

6 kommentarer

Margrethe

25.04.2010 kl.16:55

Høres ut som en fin helg. Jeg har jobbet mye men likevel rukket en flaske vin innimellom. Godteri ble det dårlig med. Går på lavkarbo diett, jeg som alle andre, så jeg holdt meg unna sukker. Men vinen greier jeg ikke holde meg unna, det blir for tøft.....

Georgine

25.04.2010 kl.18:54

Ser ut som dere har hatt en begivenhetsrik lørdag. Døtrene dine er helt nydelige. Vinen du anbefalte skulle jeg løpe innom i går for å få tak i, men i alt stresset gikk det i glemmeboken. Må jo bare ha den dekorative flasken.

Med andre ord

25.04.2010 kl.20:02

Margrethe: Så fint at du har fått kost deg litt selv om du måtte jobbe.

Med andre ord

25.04.2010 kl.20:04

Georgine: Takk for godord om jentene mine. Det faller alltid i smak, vet du. ;-)

Du får nok flere sjanser til å teste den friske og gode vinen. :-)

M and Dee

26.04.2010 kl.09:14

Det termometeret var kjempesøtt! Hehe, litt gammeldags og litt chic, cute! Skoshopping høres morsomt ut da :) For vår del ender det alltid litt for ille for lommeboken. Det finnes så utrolig mange kule sko. Og iallefall nå som sommeren nærmer seg, må man jo ha sandaler også.

Always and forever - M and Dee

Med andre ord

26.04.2010 kl.13:11

M and Dee: Så kjekt at shoppingen vår falt i smak. ;-) Er veldig fornøyd selv også.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits