Ikke Windows 7, men 7 windows

Min gode bloggvenn, Margrethe, er utdannet og aktiv fotograf. Hun er et av mine forbilder i fotosammenheng. Nå har hun med sine bilder inspirert meg til å legge ut noen vindusbilder på bloggen. Eller faktisk var det jeg som foreslo at HUN kunne ta vindusbilder og legge ut, som et alternativ til de flotte oppgangsbildene hun viser fram "til vanlig", og så kom jeg plutselig på ideen om at jeg jammen kan vise fram noen vindusbilder, jeg også. ;-) Sånn blir det når man en sjelden gang klarer å se litt lenger fram enn til nesetippen! Hihi.

Jeg pleier å kikke meg rundt når jeg er ute på (foto)turer etter fine, spesielle, rare eller stilige vinduer som jeg kan fotografere. Har lyst til å vise dere et lite utvalg av de ulike vinduene jeg har fotografert de senere årene:


Innsyn i et vindu i Ålesund.Vi holder oss i Ålesund. Denne gangen er det utsyn.Utsyn gjennom vårt eget ytterdørsvindu en vakker vinterkveld.Speiling i vinduene til Riska kirke.Mange vinduer fra SAS-hotellet i Berlin. Til venstre et gigantisk sylinderformet akvarium, som står i hotellobbyen.Litt industriell speiling fra Risavika i Tananger.Til slutt et av mine favorittvindusbilder. Nydelig utsikt gjennom et gammelt vindu på Kjerringøy i Nordland.

Som dere kan se var det litt av hvert - litt utsyn, litt innsyn og litt speiling, litt gammelt og litt nytt, litt vakkert og litt kult.
Vinduer er gøy! ;-)

12 kommentarer

..

22.04.2010 kl.21:11

Jeg tittet på det siste bilde og tenkte umiddelbart, "det var det aller fineste" til og med før jeg leste teksten din. Vi er enige med andre ord. Kjempe fine de andre bildene du har tatt også.

:)

altvel

22.04.2010 kl.21:21

Jeg er så glad i Ålesund, jeg da:) Men dette var nydelige bilder! Skjønner at du er interessert i fotografering- her er det stort talent! Det er så fint med temabilder, meld deg på en fotokonkurranse her inne du også! Kanskje du allerede har gjort det?

Dette var flott!

Hege O)

Margrethe

22.04.2010 kl.21:33

Ja dette var noe annet. Sjelden jeg kommer over slike på jobb er jeg redd. Tror jeg må holde meg til oppgangene og heller kun ta vinduer når det dukker opp noe slikt som dette.

Margrethe

22.04.2010 kl.21:34

Men har lagt ut en fin dør fra jobben i dag!

Sissel

22.04.2010 kl.22:17

Flotte bilder hos deg også :)
Så fint å se inn og ut av de flotte vinduene dine :) :)

Add meg gjerne på facebook, hvis du vil..! Vi kjenner jo hverandre nå ;)

Takk for nok en veldig koselig blogg-kommentar :) :)

Creativbolig

22.04.2010 kl.23:06

Det siste bildet var knall fint!! Enig med deg at det var det beste! :) Aquariumet var kjempe fint! :) Å ta bilder er kjempe gøy..!! God natt Hege:)

-Kine.

UtenVerdighet - Anne Belinda

22.04.2010 kl.23:13

Du har blitt utfordret, finn info på bloggen min!:)

-Linni-

22.04.2010 kl.23:18

Shit, bilde nr.3 var kjempefint :)

leirabestas

23.04.2010 kl.07:41

du er jo en supergod fotograf,bildene dine var rålekre.Har aldri sett på vinduer på denne måten før,men nå blei eg og innspirert til å se på vinduer

Allis

23.04.2010 kl.10:29

Wow !!!! så flotte vindusbilder, kjempefine!!!

Visst eg tar bilder ut av mitt vindu nå så ser eg stooore snøflukser!!!! pokkern!!! Er det mulig;-/ de hadde meldt soool, buhuuu...

Ha en flott dag videre;-))

Med andre ord

25.04.2010 kl.19:57

Så koselig at vinduene mine falt i smak. Tusen takk for kommentarene deres!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits