Askehumor

Vulkanutbrudd på Island fører til store konsekvenser for mange, både enkeltpersoner, bedrifter og samfunnet som helhet. Det fører også til at kreative sjeler benytter muligheten til å spre litt humor til oss innimellom alt askestøvet.

Under har jeg samlet noen eksempler som i hvert fall fikk meg til å trekke på smilebåndet...
Islandsk utpressing! ;-)


Dagfinn Høybråten bruker røykeloven for å stanse spredningen av røyk og aske.


Jeg har stor sympati med alle som på ulike måter blir rammet av vukanutbruddet og dens konsekvenser. Spesielt er tankene mine hos islendingene, som fra før sliter med konsekvenser av finanskrisen, og som nå har fått enda større utfordringer. Allikevel tillater jeg meg litt humor. Jeg tror nemlig at det aldri er så galt at det ikke går an å le litt.

Kilde til humorklippene: www.spredet.no

Et lite ordspill til slutt: Himmelen er ikke overskyet, den er overasket!

God torsdag, alle sammen!

10 kommentarer

Creativbolig

22.04.2010 kl.11:52

Ha, ha, ha dette er gøy! Ja i disse vulkan og aske perioder er det lov å ha litt "galgen" humor. Det er gøy så lenge det ikke er liv som har gått tapt. Men jeg liker ikke jødevitser eller barn i Afrika vitser, det har jeg aldri gjort. Det er bare ondt!

Ha en fin dag Hege! :)

anettesbokboble

22.04.2010 kl.11:54

Ha ha, så bra!! Nå lo jeg godt :D

Med andre ord

22.04.2010 kl.12:15

Creativbolig: Enig med deg. Da blir latteren ondskapsfull, og helt feil. Man kan le med noen, men ikke av noen. :-)

Ha en finfin dag, du også!

Med andre ord

22.04.2010 kl.12:16

anettesbokboble: Godt å høre! En god latter forlenger som kjent livet, og vi vil jo leve godt og lenge med lakrisis og "Plommen i egget" og gode bøker og alt annet som er bra for oss. ;-)

I gode og onde dager!

22.04.2010 kl.12:51

Mora ja man kan spøke med det meste.

altvel

22.04.2010 kl.13:12

hoho! Likte utpressingsbrevet- tror jeg må få lov å låne den til noe.

Klart det blir humor av kriser- det blir det alltid. Det er ikke det samme som at vi ikke har medfølelse for dem det går utover, heldigvis.Og jeg ER enig i at Islendingene har fått sin skjerv av elendighet for laang tid fremover. Jeg føler med dem,jeg gjør det.

Med andre ord

22.04.2010 kl.13:19

altvel: Klart du kan låne det. I hvert fall for min del. Det er jo ikke jeg som er opphavskvinnen. ;-)

Godt vi er enige om at man både kan le og ha medfølelse med de involverte.

anettesbokboble

22.04.2010 kl.13:44

Så sant så sant :D

FrøkenMeg

22.04.2010 kl.14:45

Hehehe :) Den siste var best, synes jeg :P Overasket, altså :D *fnis*

Dette er langt fra ondsinnet humor, så det må være greit... Men jeg synes fryktelig synd på dem som mister mye av livsgrunnlaget sitt nå :S Håper det løser seg for dem til slutt!

Georgine

22.04.2010 kl.16:22

Veldig festlig.Spesielt nummer to, den gikk på personalrommet hos oss forelden. Lærere er ikke bedre enn andre! Litt tragikomisk humor er helt greit, kanskje det hjelper litt også. Synes veldig synd på islendingene forøvrig.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits