Bloggdesignet mitt

Miin bloggvenn "Uten verdighet - Anne Belinda" vurderte bloggen min for noen dager siden. Tusen takk til henne! Jeg satte stor pris på å bli vurdert og få mange fine og konstruktive tilbakemeldinger. Bloggvurderingen kan du finne her hvis du vil lese den. Anne Belinda bemerker fargevalget mitt i vurderingen sin og det er derfor jeg skriver dette innlegget, for å få litt hjelp av deg som leser... :-)

Personlig synes jeg det er vanskelig å lese enkelte fargekombinasjoner, f.eks gul skrift på grønn bakgrunn. Da går øynene mine i sikksakk og det er slitsomt å få med seg hva som står. Jeg har jo valgt hvit skrift på en forholdsvis sterkt blåfarget bakgrunn, noe jeg selv er godt fornøyd med. Blåfargen er for øvrig hentet fra sjøen i bildet i headeren min, for at det skal stå i stil. Det jeg lurer på nå er om det er flere enn Anne Belinda som får vondt i øynene av å lese innleggene mine? Hvis det bare er jeg selv som liker det slik det er så må jeg jo vurdere seriøst å bytte farge. Hehe.

Så kjære leser: Synes du det er vanskelig å lese teksten min? Synes du blåfargen er for sterk?

Setter pris på tilbakemeldingen din. :-)

11 kommentarer

altvel

21.04.2010 kl.22:45

Jeg har ingen problemer med fargekombinasjonen- er så fornøyd med bloggdesignet ditt atte! Men det kan jo være noen som syns det kan bli for stor kontrast mellom blått og hvitt, det sier jeg ikke noe på- vi oppfatter det visuelle forskjellig.Skal bli spennende å se om det kommer inn noen forslag til "optisk" riktig fargevalg:)

Jeg setter som sagt stor pris på bloggen din, både visuelt og innholdsmessig!

Ha en fin kveld!

Gunn

21.04.2010 kl.22:55

Smaken er som baken, jeg har lest omtrent samtlige innlegg du har hatt de siste mnd. Og jeg har fortsatt ikke fått noen mèn av det. Jeg synes du har en ren og fin blogg, og jeg liker det hvite på det blåe. Men all kritikk er god kritikk, ikke sant :) Ikke dårlig å få karakter 4 av ei jente som er i en helt annen verden enn vår :D

anettesbokboble

21.04.2010 kl.23:01

Jeg syns du har en flott blogg og har heller ingen problemer med å lese hvitt på blått. Du skriver så mye fint at jeg tenker egentlig ikke over fargene ;)

UtenVerdighet - Anne Belinda

21.04.2010 kl.23:22

Så dere vet det! Så mente jeg ikke noe negativt med det. Jeg synes bare den blå fargen er litt sterk for mine øyne, men jeg leser jo inneleggene dine for det, :)

Marthe Alfredsen

21.04.2010 kl.23:44

:) Det var igjennom hennes blogg jeg oppdaget deg. Du har en fantastisk blogg, og vi har mye felles interesser, håndball, foto og interiør :) Hvilke biler liker du å ta og hva slags stil har du i hjemmet ? :)

Margrethe

21.04.2010 kl.23:47

Jeg syns det er flott! Ganske enkelt. Friskt og flott!

FrøkenMeg

22.04.2010 kl.07:29

Jeg har aldri syntes at hvitt på blått er for stor kontrast. Har aldri tenkt over det i det hele tatt... Kanskje det er fordi jeg vanligvis leser svart på hvitt? ;) Du har en fin blogg!

I gode og onde dager!

22.04.2010 kl.08:10

Jeg synes ikk det er vanskelig. Liker godt den kombinasjonen. Liker bloggen din jeg...

..

22.04.2010 kl.09:42

Jeg har ikke vanskeligheter med å lese hvitt på blått. Synes bloggen din er veldig innbydene og fin.

:)

Allis

22.04.2010 kl.10:41

Bloggen er kjempefin, lett og lese, kan jo se uten briller joo.. hehehehe.

Ha en flott dag videre

Med andre ord

22.04.2010 kl.12:14

Tusen, tusen takk for alle de koselige kommentarene! Da stoler jeg på dere og lar designet være akkurat som det er. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits