Det er onsdag, gitt!

Onsdag er på en måte verken eller. Ikke starten eller slutten på uka. Ikke helg. En lite spennende dag? Neida - onsdager er helt supre! Hehe. Man må bare tenke positivt og gjøre dagen god. Mulighetene er tilstede, så det er bare å gripe dem. :-)

Min onsdag er ikke spesielt spennende riktignok, men jeg akter å gjøre den så god jeg kan. Av dagens innhold kan jeg nevne handling av mat, hjelpe jentene med lekser, lage middag, ta nødvendige telefoner og svare på e-post, gå på møte, vaske klær - og blogge! ;-) Det er dessuten sol ute, takk for det(!), så en tur ut må man jo få til! Faktisk skal jeg gå ut og kjenne litt på den friske lufta akkurat nå. :-)

Dette innlegget er bare ment for å minne om at selv om hverdagen kjennes kjedelig eller full av plikter, så kan noen gode tanker og litt positiv handlingsvilje gjøre den bedre enn den ellers ville blitt.

Jeg slår derfor et slag for onsdagen og håper din onsdag blir så god som bare du du kan gjøre den til!

ImageChef Word Mosaic - ImageChef.com8 kommentarer

anettesbokboble

21.04.2010 kl.13:51

Har hatt en deilig onsdag, lang gåtur med en god venninne, litt blogging, sloss litt med kleshaugen ;) og te sammen med naboFie. Nå er det nøyaktig 20 minutter igjen av min alenedag. Skal straks hente barna på skolen, så da blir det liv og røre igjen. Ha en superduper dag :)

Creativbolig

21.04.2010 kl.14:16

Onsdager kan også være topp!! Før kalte vi onsdag for "lille lørdag" Vi koset oss litt ekstra da. Ikke med godis og usunne ting, men litt ekstra kos.

Her blir det pannekaker og lekser, til vi tar kvelden med en gå tur, lese bok på sengen og litt tv:) ....å slik gikk no dagan :)

Kos deg i dag!

I gode og onde dager!

21.04.2010 kl.14:50

Onsdager er ok, jeg skal gå tur med en venninde i kveld.

..

21.04.2010 kl.15:13

...og der klarte du påvirke meg! Gleder meg til resten av onsdagen også:)

Sv: Ja, her er det enormt mye å ta tak i. Det mangler ikke på arbeid utover. :) Ja, likte hagen selv. Har savnet en hage i lang tid nå, så den vil jeg nok sette veldig stor pris på. Ja, enig med deg. barnehagestøy blir nok mer koselig enn irriterende.

Huff ja. Akkurat dette med å stresse oss ferdig har vi snakket om. Christian sa her om dagen at vi må huske på å nyte sommeren også. Ikke bare pusse opp hele tiden. Det må vi være veldig bevisst på. Vi må innstille oss på at huset kommer til å være et kaos en god stund, men at vi også må kose oss litt. Det er veldig viktig. Orker ikke forte oss for å bli ferdig, for som du sier kan det føre til forhastede beslutninger. Vi gleder oss til å begynne iallefall! :)

I utgangspunktet overtar vi 1 juni, men de som bor der har kjøpt seg leilighet og flytter ut når som helst. Vi regner med at det ikke blir senere enn 17 mai iallefall! :)

Anna Elise H. Riise

21.04.2010 kl.16:06

Du er så flink, Hege!

Tenk å klare å skrive så langt og kjekt om en .... onsdag :-)

Gunn

21.04.2010 kl.20:25

Onsdag er en dag det også..som alle de andre :) For meg har det vært en topp dag. Jeg ble spurt så pent av venninna mi om jeg ikke kunne komme innom å hjelpe henne med vindusutstillingen i butikken hennes ( Hun er butikkleder i en gullsmed) Noe jeg ble superglad for! Lars sluttet tidlig i dag, så da kunne jeg dra til henne i to tiden. Vi holdt på i tre timer og det ble så fint! Gud hvor viktig det er å føle seg nyttig! Jeg fikk tilogmed to flotte ting i fra butikken som takk for hjelpen. Snakker om å få i pose og sekk. Så denne onsdagen var riktig så bra :) I tillegg er det tur på ladestien ved trondheimsfjorden i morra og vinkveld hos ei venninne fredag...så da har man jo mer å se frem til :) Håper dagen din har vært bra :))

Allis

21.04.2010 kl.21:15

Min onsdag har vert super, nydelig vær har vi, og eg har kosa meg med nabojentene ute i sola i dag, koselig og se kor ungane stråler i fina været;-))) Nå er det bare slumring i "go" stolen;-))

Ha en flott kveld videre

Med andre ord

22.04.2010 kl.12:13

Se her, ja! Dere er jammen gode, alle sammen, til å skape onsdagene deres GODE! Nå kjører vi i gang prosjekt "Torsdag"! Hehe.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits