Enkel og smakfull kveldssnacks

Jeg får alltid lyst på noe godt om kvelden... Uff! Da er det fort gjort å lete i godishylla eller finne fram snacksposen for å stille suget, men det er jo ikke særlig lurt. Derfor er jeg "alltid" på jakt etter gode og enkle løsninger som tilfredstiller ønsket om noe godt på kort tid.

I dag leste jeg et godt og enkelt tips, som jeg gjerne deler med dere!
Rist valgfri type brød og gni det inn med et halvt fedd hvitløk. Smør deretter brødet med litt god olje og legg på ønsket pålegg, for eksempel tomat og kylling eller bacon, en god ost og litt ruccolasalat.God appetitt!

Nå ble jeg sulten, nå... ;-)Kilde til tekst og bildet finner du her.

5 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

20.04.2010 kl.23:13

Hehe, godt det ikke bare er meg som blir kjesken på kveldene... ;p

Allis

21.04.2010 kl.00:21

Aaaaew så godt det der hørtes ut... uff er jo det matvraket eg da.. hihihi... ikke bra!!!

Koselig innlegg du hadde om mannen,-)) Joooa eg og er veldig fornøyd med min, han holder meg i ørene, hihihi og mater meg med alt for god mat slik at eg blir kranglete og sur når klea ikke passer lenger, hehehe..

sv: ja disse ungane får jammen sagt det!! Eg ler og ler eg og, blir skikkelig glad.

Ha en fin fin natt videre.

..

21.04.2010 kl.09:11

Sv: Ja, det er bare til å venne seg til å få hjelp nå! Folk gir seg ikke i min omgangskrets virker det som. :)Vi kommer sikkert til å få det veldig koselig etterpå.

Så koselig at du liker bloggen min da! Når jeg tenker og skrive negativt så føler jeg at jeg kun gjør det. Glemmer det positive jeg skriver om, det negative overstyrer, men sånn er det jo ofte. Kommer nok til å skrive slik jeg alltid har gjort tenker jeg, men fokuserer mer på positive slik at ikke det blir en ond sirkel igjen. :)

Den kveldssnakcksen der så uimotståelig ut!! Nam. Det må jeg prøve:) Liker at du legger ut slike tips. :)

Creativbolig

21.04.2010 kl.09:22

Det ble dagens lunsj! Dette er mat jeg liker!! Nam, nam!! :)

I gode og onde dager!

21.04.2010 kl.12:54

Så lite godt ut dette da, jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits