Er du fornøyd med mannen din?

Min mann er en snill og grei kar og jeg er godt fornøyd! Han har stort sett godt humør og finner på morsomme og kreative påfunn for oss. Han er tålmodig og vil meg vel. Dessuten er han en veldig bra mann å prate med. Vi har stadig gode samtaler, mye moro, men også alvor. Vi kan både le og grine sammen. Han får meg til og le og har ofte et overraskende kort i ermet. Kunne fortsatt skrytet lenge så dette innlegget ville blitt rekordlangt, men det er ikke sikkert han tåler så mye mer. Han er jo tross alt mann. ;-) Må bare føye til en viktig ting: Han er veldig flink med jentene mine. Det er faktisk noe av det jeg liker best, måten han prater med dem og hjelper dem på.

Når det gjelder utseende skal jeg heller ikke klage. Uten at det er det viktigste, synes jeg min kjære både er fin inni og fin å se på. I dag leste jeg en artikkel hvor det sto at man har mulighet til å melde mannen sin på "Ny mann". Hvis du ikke er fullt så fornøyd med din utkårede som jeg er med min, eller føler at han har behov for en liten oppshining, tipser jeg derfor om denne muligheten til å få seg en "ny mann" til sommeren. klikk her hvis du vil lese mer eller melde din mann på. ;-)

Kanskje har du lyst til å fortelle litt om mannen din her på bloggen min? Det hadde vært spennende og interessant om dere blogglesere hadde sagt litt om deres utkårede. Har du ingen mann? Vel, så kan du jo kanskje ha glede av å lese litt om andres. ;-)
God natt, alle sammen, og kos deg med mannen din! ;-)

♥ ♥ ♥


12 kommentarer

Creativbolig

20.04.2010 kl.09:00

Jeg er også strålende fornøyd med min kommende ektemann!! Funnet den rette som det heter. Han har alt jeg har drømt om og lett etter!! Tenk så heldige vi er Hege! :)

Det finnes mange som leter fortvilet rundt omkring der ute. Som leter etter noen å dele drømmer, opplevelser, kvelder med venner, lørdager, ensomme søndager, ukedager og ferier sammen med. Jeg er kjempe glad for at jeg har akkurat min kjære å dele livet mitt med! Kunne ikke funnet noen bedre:)
fint å se at vi e fler som klare å se alt de positive me våre kjære. Har en magefølelse på at de er så mange idag som finner mange feil og mangler på sine partnere. Å dessverre kun fremhever disse. Alle har vi vell våre negative sider, men de er mye koseliere å fremheve de positive og forsterke de. Hilsen ei som e gla i gubbemainnen sin, tross nån feilskjær ;)

Gunn

20.04.2010 kl.09:27

Jeg tror du vet litt-men ja, jeg er veldig glad jeg har den mannen jeg har. Jeg vet hva som finnes der ute, og jeg vet hva jeg ikke kan leve med. Lars er nok noe av det snilleste jeg noensinne har møtt, både av gutter og jenter faktisk. Han har ett hjerte av gull og han vant mitt med storm da han viste så stor kjærlighet til mine barn. Alt han gjør, gjør han i gode hensikter. Det er kanskje ikke alltid det ender like bra, men det er ikke noe han har forutsett. Jeg må ha en mann som har humor, som er intelligent, som får meg til å føle meg spesiell, og som respekterer meg med mine feil og mangler. Jeg må ha en som er ryddig og rolig, siden jeg selv kan bli sliten av meg selv, hihi.

Trygghet, det må være det aller viktigste tror jeg. Det å kunne stole på den du bor med. Men ofte krever den tryggheten at du også er sikker på deg selv, og det er en jo ikke alltid ;) Men når du har gode hverdager sammen, og gleder deg til mannen din skal komme hjem-ja da tror jeg du har gjort ett godt valg. Jeg har vært i andre enden, og gruet meg til mannen min kom hjem. Av flere grunner. Men jeg priser meg lykkelig over at det var den siste mannen som var den beste :)) Ha en flott dag med din kjære Benn!

..

20.04.2010 kl.10:04

Tusen takk for kommentarene i går:) Nå er det fullt fokus på det positive i livet, hjelper ikke å grave seg ned:)

Det jeg setter størst pris på med Christian er at han er så flink med Marcus. Marcus forguder pappan sin og jeg kan forstå han. Han er også veldig flink til å overraske meg. Små overraskelser gjør at hverdagen blir litt morsommere. Han er sta, nevenyttig, rett frem, snill og god. Han er støttende, og får meg samtidig til å tenke:-)

altvel

20.04.2010 kl.11:08

Ser du har fått flere koselige innspill fra jenter om deres mannfolk! Veldig artig, for jeg ble plutselig "tvunget" til å reflektere over hvordan min mann er, sett med objektive øyne. En ting er formeninger jeg har gjort meg opp med gjennom mange år(riktig eller uriktig), noe annet er å kunne SE ham og beskrive det andre ser også.

Måtte lage et innlegg om det på bloggen min også. Ble litt paff over meg selv.

altvel

20.04.2010 kl.11:32

Ps- nå glemte jeg å skrive OM mannen min da:) Han er en mann som elsker å prate og være på farten, og han får gjort begge deler i jobben sin, mye borte og ellers på telefon store deler av døgnet. Han svever i lufta(elle skydiver, som de kaller det..) på fritida, og liker øl, sport og gammel rock som Pink Floyd og Zappa.Macho?Nja, bestemt og veldig glad i å gi "gode råd"- samtididig som han er snill, hjelpsom og inkluderende.Han er veldig trygg og god å ha som støttespiller.

Det eneste jeg lurer litt på er om det er noe som heter overgangsalder for mannfolka? etter fylte 50 har han en tendens til å glemme hvor han har lagt det gode humøret, for å si det sånn..hihi..

Med andre ord

20.04.2010 kl.12:14

Tusen takk til dere alle sammen!!

Så godt å lese at dere er fornøyde med deres utkårede. De av dere som ikke er fornøyde, har heldigvis vett til ikke å skrive om det her. ;-)

Nei, ingen er perfekte, heldigvis, men det er lurt å finne en som har de viktige, postive egenskapene, og at man kan leve med de negative.

Jeg vet også at mange sliter med mannen sin, eller i det hele tatt å finne en som tilfredsstiller kravene til en livsledsager. Vi andre er heldige og priviligerte som har det godt med mannen vår. Det er viktig å vise og sette pris på akkurat det, og ikke ta ham som en selvfølge.

Ønsker dere alle en deilig tirsdag!

Georgine

20.04.2010 kl.16:03

Ja, det må jeg si. Og kjekk er han også, heldige deg. Jeg har ingen mann, så jeg har ingen å skrive om, men vi var vel i utgangpunktet litt for forskjellige og ikke flinke til å sette av tid til hverandre og så gikk det som det gikk!

failedgirl

20.04.2010 kl.16:34

sv; Takk for kommentaren!

Jeg tror jeg må klare å sette ord på hendelsen for å legge den bak meg, selv om det tar tid.

Og Ja, jeg bruker de jeg har så godt jeg kan, men jeg hater å legge mine bekymringer på andres skuldre! :)

sender deg en klem tilbake jeg!! :)

FrøkenMeg

21.04.2010 kl.07:30

Koselig å lese om alle som er fornøyd med mennene sine :)

DET er jeg også! Kunne ikke vært bedre, faktisk. Min samboer er svært omgjengelig og interessert. Jeg er sikker på at han kunne ført timeslange samtaler med den kjedeligste gråstein. Han har selvironi, er alltid ute etter å lære noe nytt og tør prøve på ting som virker umulig. Han har alltid en positiv vinkling, og det aller viktigste for ham er familien vår :) Snuppis synes, som jeg, at han er det mest fantastiske på denne jord <3 Han stiller opp med middag hver dag, og ellers deler vi på huslige plikter.

Er det ikke nydelig å føle seg så heldig som vi gjør? ;)

Casey

21.04.2010 kl.21:27

Jeg har ingen mann, så jeg kan ikke si om jeg er fornøyd eller ei. Men jeg kan fortelle at jeg ikke var fornøyd med min gamle, han var nemlig utro og stakk av med flere av mine eiendeler.

Med andre ord

21.04.2010 kl.22:49

Jeg ser at det kommer mer nyanserte innlegg her også, det er bra! ;-) Takk til dere siste også!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits