Tips til gode interiørbutikker

Fant en artikkel som jeg synes er så interessant at jeg vil tipse dere blogglesere. På Klikk.no står det nemlig en artikkel som omhandler interiørbloggernes egne interiørbutikker, med konkrete tips og oversikt over aktuelle bloggeres butikker. Her er det myyye fint å hente for alle oss som er interessert i både blogging og interiør.

Du finner den kjekke artikkelen her.

Selv har jeg funnet en annen alldeles praktfull nettbutikk, som er så fin at jeg vil lage et eget blogginnlegg om den. Det er bare å glede seg. Hehe. Skal bort et par dager, men følg med hvis du er interessert i interiør! Blogginnlegg kommer om et par dager eller så... ;-)

Nyt fredagskvelden! Det skal jeg. :-D

6 kommentarer

ordiord

16.04.2010 kl.21:27

åå så mye fint. desverre ikke flink verken med sying, eller noe som må gjøres med hendene.. Får så lyst på større leilighet når ser slike åpne kjøkken osv. Flotte tips..

..

16.04.2010 kl.22:36

Sv: Ja, er spent selv jeg. He he :)

Oj, får helt vondt av deg jeg! Men det er godt du skal få et tilpasset treningsopplegg nå da, og få snakke med en spesialist. Håper det hjelper etterhvert. Det er den dårlige samvittigheten som er så forferdelig. For det er så sant som du sier, vi er skapt for å mestre. Den setningen satt faktisk ord på den dårlige samvittigheten min. Takk! At det går utover psyken er jeg helt enig i. De siste månedene har jo alt vært på halv tolv. Veldig halveis. Jeg har sagt det til noen at jeg tar på meg en smilemaske innimellom. Men det er viktig og ikke miste håpet. Uansett hvor mørkt det ser ut må man holde fast ved det positive. Det er tanker jeg har begynt å jobbe med nå. Må det for å ha troa!

Håper at både trening og massasje hjelper for deg:)

Takk for interiørtipset her. Og jeg gleder meg virkelig til innlegget om interiørbutikken. Hihi. :)

missM

17.04.2010 kl.00:17

Så gøy, takker for tisp, denne linken skal sjekkes nøye ut. Elsker sånne ting, er stadig inne på epla og ser, det er så mange flinke der! Om ikke annet får man inspirasjon til ting man hadde hatt veldig lyst til å lage ;)

Geder meg til interiørinnlegget ditt kommer!

Georgine

17.04.2010 kl.07:57

Takk for interiørtipset, har lagt det til på mine favoritter
sv; thanx for commenting at my blog ;D Håper du får ei flott helg videre! :D

altvel

19.04.2010 kl.21:59

Nå har du ikke blogget på noen dager , Hege! Æ savne dæ..kor e duhuhu..!?

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits