Har du talent?

Jeg må innrømme at jeg liker å se på underholdningsprogrammer som Idol, X-factor og Norske talenter. Årsaken er at jeg lar meg imponere og fascinere av hvor mange og flinke mennesker vi har i dette lille landet vårt. Det virker som Norge har uuttømmelig kilde av dyktige sangere, for eksempel. Samtidig gir konseptene virkelige talenter muligheten til å komme seg opp og fram med talentet sitt. Når jeg tenker meg om har mange av de artistene vi i dag lytter til funnet veien til rampelyset via TV-programmer som nevnt ovenfor. Tone Damli Aaberge, Kurt Nilsen, Alexandro Fuentes og Erlend Bratland er eksempler på navn vi kanskje aldri ville hørt om ellers. Konseptet Norske talenter gir dessuten ikke bare sangere, men også mennesker med talenter i alle former anledning til å vise seg fram, og ikke minst glede det norske folk med god TV-undergholdning. Så kan man kanskje være kritisk til at folk uten talent (og selvinnsikt) får vise seg fram og kanskje dumme seg ut i beste sendetid. Burde disse menneskene vært beskyttet mot seg selv og unnlatt å bli vist, eller er mangfoldet med på å skape god underholdning og ikke minst stor seeroppslutning? Personlig ser jeg det noe suspekte og komersielle TV-kanalene velger å spille på ved å vise tydelig talentløse personer, men er i første rekke interessert i å nyte opptredenen til alle de flinke deltakerne. Derfor ser jeg atter en gang fram til fredagskvelden med god mat, vin, kos og Norske talenter på TV-en. I kveld skal vi få vite hvilke 40 av de 104 som har gått videre fra auditionene rundt omkring som blir semifinaleklare.


Selv liker jeg å synge og er glad i musikk, men noe talent har jeg absolutt ikke innen musikksjangeren. Muligens ikke i noen sjanger, når jeg får tenkt meg om. ;-P Derfor gleder jeg  meg til fredagskvelden, hvor jeg skal sette meg godt til rette og nyte andres talent!

Har du et skjult talent? Eller kanskje du allerede har fått utløp for talentet ditt og benytter det til underholdning eller komersiell virksomhet? Spennende spennende... Fortell da vel! :-)

Edit: Spenningen er utløst... Her er alle finalistene.
Gratulerer til alle flinke talenter! :-)

13 kommentarer

cool! gikk selv til semi i norske talenter med dansinga

ordiord

16.04.2010 kl.13:49

for din del kan jeg melde meg på så du får noe og le av. vet du? skulle ikke legge ut "deg" før jeg hadde fått gjort det helt ferdig. nå er det ferdig. Ha en super helg søte deg. ;-)

Creativbolig

16.04.2010 kl.13:49

Dette gleder jeg meg til også, til hver fredag!! Koselig og ikke minst lett og behagelig underholdning. Men nei...jeg har ingen talent som er verdt å stille opp på tv for. Kunne ønske jeg hadde det, men kanskje i mitt neste liv;)

SV: Så hyggelig at du har bodd i Hamar! Flott by da, litt kjedelig..men det er iallefall flott på Odden:)

Kos deg med rødvin og Norske talenter Hege! :)

Med andre ord

16.04.2010 kl.14:08

Irlin: Så gøy! Er det i år du deltar, slik at jeg kan ha håp om å se deg i kveld? Hvis det var i fjor må jeg bare beklage at jeg ikke husker deg. ;-P

Lykke til med nyhetsoppdateringen!! ;-)

Med andre ord

16.04.2010 kl.14:08

Ordiord: Ååhh, som jeg gleder meg til å se deg i aksjon! Hihi.

ordiord

16.04.2010 kl.14:39

haha.. elsker og synge, men stemmen har ikke forstått det, og da hadde gutta dødd av skam. hadde glatt gjort det på spøk.. hihi.du les siste kommentaren inn hos meg. Mer meninger om deg.. ;-)

altvel

16.04.2010 kl.14:58

Mitt talent er vel så godt gjemt at jeg ikke har funnet det selv engang. Men jeg har mange år å lete på ennå!

er enig i at det er flott at mennesker får anerkjent talentet sitt på en fin måte i slike program. Over hele verden har det vist seg at "ukjente" mennesker har vært fantastiske innenfor ulike underholdnings-sjangere- hærlig!

Ha en fin freddag:)

Georgine

16.04.2010 kl.17:06

Er heltl enig med deg, elsker slike programmer.

failedgirl

16.04.2010 kl.18:05

sv; Ja, jeg vet jeg må innrømme det for å klare å takle hverdagen, når jeg vet det er noe galt så er det mye lettere for meg og andre. Ja jeg har noen gode støttespillere, mamma er en av dem :) Og jeg leste ord i ord sitt innlegg om noe av det samme, og hun skriver bra. Det vet jeg :)

Jeg ønsker deg også en fin helg og kveld!

anettesbokboble

16.04.2010 kl.19:54

Hei på deg! Er også veldig glad i disse programmene, nå er helgevasken tatt og snart blir det kosekveld med nettopp Norske Talenter. Er veldig spent på hvem som går videre :) Når det gjelder egne talenter er de nok innmari godt gjemt. Men er så heldig å ha en søster som er vanvittig flink til å synge, så der har jeg rollen som innmarisuperstoltstoresøster :) God helg og stor klem ♥

..

16.04.2010 kl.20:02

Sv: Takk for en lang og fin kommentarer. Det er så koselig når noen tar seg tid til det:)

Prolapsen ja. Æsj. Det er min andre prolaps i livet og det er først nå at jeg tar dette alvorlig. Man må vel bare være tålmodig og ta tiden til hjelp samtidig som man går til behandling kanskje.. Huff. Har ikke tatt hensyn til denne prolapsen da jeg nettopp har fått ny jobb, så jeg har gått siden januar med disse smertene. Forrige uke ble jeg sykemeldt, og det er jo helt forferdelig. Redd for jobb og altsammen, men nå har jeg innfunnet meg med at jeg faktisk må tenke helse først.

Den andre prolapsen din i januar, var den også i nakken eller? Tar du noen behandlinger for det? Håper du snart blir friskmeldt da, ikke godt å gå sånn over lenger tid. Blir litt skremt når jeg hører du har gått siden januar. Det er jo veldig lenge. :S

God bedring til deg :)

Rødvin. Stemmer det!! Mange som får migrene av rødvin ja, men godt du fikk anbefalt en god vin som ikke fører med seg de plagene da. Hihi:) Jeg gikk på polet i dag og fikk anbefalt en rødvin, så nå er det i hus. Jeg skal definitivt prøve ut vinen du anbefaler en dag:) Gru-gleder meg litt til den første slurken i morgen, men skal jobbe med det åpne sinnet mitt. He he.

Loppis. Kjempe moro med loppemarked, kjenner jeg kan gå å glede meg i dagevis. Men så forferdelig det var i dag! Ha ha. Man blir jo rett og slett dyttet unna, og jeg er sikker på at det var hundrevis av mennesker inne i det trange lokalet. Men men, det er vel litt av sjarmen:p Jeg fikk med meg tre ting hjem, men om de blir noe fine etter oppussing er en annen sak. :)

Ha en fin kveld. Kos deg med norske talenter. Det skal jeg:) Blir så rørt og tårene triller så fort det kommer inn noen som er helt spesielle eller er sjarmerende:)

missM

17.04.2010 kl.00:21

Jeg har mange ganger tenkt på hva jeg skulle deltatt med hvis jeg skulle vært med på talentshow. Men jeg har konkludert med at jeg passer heller i "drite ut i beste sendetid" kategorien. Det er derfor jeg heller er med på Wipeout istedefor norske talenter. Da vet man hvertfall hva man går til og at man blir driti ut uansett hva man gjør ;) Jeg får bare se det positive i det at Argentina var veldig fint....

ordiord

18.04.2010 kl.19:13

Nå har jeg virkelig dummet meg ut for noen. Hva gjør jeg ikke for deg?? ;-) hihi. Har lagt ut sang for deg og Allis. Håper smilebåndene kommer i bruk. Bare håper bloggere ser humoren og ikke tror jeg mener jeg er flink.. hihihhihihi.. antar du blir min første fan...;-) ha en god søndag..

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits