Spektakulær folkefest

I går feiret Sandnes 150-årsjubileet sitt med brask og bram. Vi var tilstede på åpningsshowet på kvelden. Sammen med tusenvis av andre Sandnesbuer fikk vi se et variert, framtidsrettet og spektakulært show. Dette var imponerende!
Aftenbladet.no har en liten videosnutt fra feiringen, som kan nytes ved å klikke her, hvis du gikk glipp av forestillingen i går kveld. Stemningen og det praktfulle showet kan imidlertid ikke gjengis på film med full rettferdighet.
Tidligere på dagen samlet unge og gamle seg til en stor folkeparade, med dronning Sonja i spissen. Hun ble fraktet rundt i byen i sykkeldrosje. (Klikk her for artige bilder.)  Sandnes er jo ikke sykkelbyen for ingenting. ;-) 

En fargerik klovn i paraden.
Bildet har jeg lånt fra Sandnesposten, som har mange fine bilder fra folkefesten.


Det sies at etter den søte kløe kommer den sure svie. Det gjelder nok både for dronningen og meg i dag. Hehe. Jeg leser at dronning Sonja må fraktes til Oslo i bil på grunn av at alle fly i dag står på bakken (fare for vulkanaske i flymotorene, og det er faaali, det!). Det blir en laaang biltur for vår godeste dronning. Jeg snakker av stor erfaring. ;-) Selv merker jeg at det tar på å bli 150 år! Showet og folkemengdene fra i går kveld gjorde sitt til at dagen i dag er smertefull og tung. Legger derfor opp til et dagsprogram bestående av hvile, sofa, lesing, litt data og TV og forhåpentligvis orker jeg å gå meg en tur etter hvert.

4 kommentarer

anettesbokboble

15.04.2010 kl.13:24

Folkefest er best ;) Håper du kjenner deg bedre utover dagen! Stor klem til deg fra meg ♥
hehe dronningen får vel kose seg i bilen :) Ser ut som en koselig feiring da =)

Georgine

15.04.2010 kl.14:55

Kjempefint at man kan lage en skikkelig fest ut av dette. De klovnene så jo skikkelig friske ut!

ordiord

15.04.2010 kl.18:16

så hyggelige bilder.. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits