Bilder fra Metallicakonserten i kveld

Benn er som dere vet på Metallicakonserten i Telenor Arena i kveld. Han har sendt over noen bilder fra konserten. Når jeg ser på dem, kjenner jeg at jeg ikke ville hatt noe i mot og vært der. ;-)


Litt av publikum og en tom scene før konserten...


Tribunene fylles opp og de med ståplass ligner mer og mer på sild i tønne.


Lysene fokuseres på scenen hvor Metallica nå har entret!
Alle bilder tatt med mobil av Benn Peter.

Benn forteller at musikken og konserten er veldig bra (ikke overraskende!), at stemningen er god og at lysshowet er flott!

"Der skulle vi ha vøri, Kaaal!" ;-)

7 kommentarer

Gunn Berit

13.04.2010 kl.22:24

Lars og jeg var på enormt mye konserter og forestillinger av ulike slag før Mathias kom. Vi hadde jo fri annen hver helg. Det var ikke alle bandene jeg personlig likte, men konsert er en opplevelse samme hva det :) Elsker stemningen og hele greia med det, og savner det litt!

missM

13.04.2010 kl.22:40

Vet om flere som er på den konserten! Er sikkert knallbra, regner med jeg får full raport i morgen. Det ser hvertall ut som det er god stemning :)

// ellers trenger man jo ikke kjøpe noe på loppis, morsomste er stort sett å titte:) Selv har jeg ett par småting jeg leter etter. Det har ikke dukket opp så langt...

altvel

13.04.2010 kl.22:58

#sukk# og her sitter jeg på et rotete hjemmekontor og knastrer i vei, mens "ungdommen" er på konsert:/

Jaja, I`ve had my moments- håper NOEN gamle rockere er still going strong når gamlemor(meg) skal ut å kjenne på livet en gang igjen..

Allis

13.04.2010 kl.23:07

Ååååh så heldig!!! Det der kunne eg virkelig ha tenkt meg... stilige bilder;-))

Med andre ord

13.04.2010 kl.23:10

altvel: Hehe, for en herlig måte du har å uttrykke deg på! Vi gamlekonene skal nok vite å vise ungdommen hvordan man "gjør" byen og konsertene, tenker jeg. Én gang! ;-)

Creativbolig

14.04.2010 kl.10:53

Skulle gjerne ha vært der selv!! :)

-Kine.

ordiord

15.04.2010 kl.01:41

dæven nå blir min mann misunnelig gitt. !!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits