Valgets kval

Vanligvis ser jeg lite på TV. Jeg er av typen som sjekker programmet for hva som går, slår på TV, ser programmet jeg har valgt meg ut, og slår deretter av igjen. TV-tittingen begrenser seg til en times tid daglig, eller max tida det tar å se en fotballkamp.Hehe. Det kan være mange dager uten at jeg ser noenting også. Nå for tiden ser jeg på Farmen, ellers pleier jeg sjelden eller aldri å se noe fast. Jeg synes jeg har så mye mer interessant å bruke tida mi til enn å bli sittende foran TV-en fordi jeg "må" se en episode av noe jeg følger med på. I kveld, da jeg utmattet stupte ned i sofaen med fjernkontroller, Cola Zero og ullpledd gikk det derimot 2 ting på en gang, som jeg gjerne ville ha med meg. Hva gjør en stakkar da? Jo, det blir febrilsk zapping fram og tilbake, i håp om å gå glipp av minst mulig. Jeg benytter pausene til å se innom den andre kanalen, og på den måten får jeg egentlig ikke med meg noe særlig av noen av programmene. Smart, ikke sant!? :-P

Lurer du på hvilke to programmer jeg prøvde å se på? Det ligger vel egentlig i kortene. Jeg har nettopp fortalt at jeg følger med på Farmen, som jo har gått i kveld. De som kjenner meg vet også at jeg ikke går glipp av Vålerengakamper på TV med mindre det er "krise". Hihi. I kveld har Vålerenga spilt kamp mot Molde. Den ble vist på TV2 Zebra i beste Farmentid på TV2. Dårlig planlegging av TV2, må jeg si, men det positive er at Vålerenga vant, selvfølgelig fortjent. ;-) Fikk faktisk med meg alle målene, innimellom dramatikken med gråtende mannfolk på Farmen, så helt ille ble det jo dermed ikke når alt kommer til alt.

Har hatt en litt tung dag i dag, som jeg skal fortelle dere om i morgen, så inntil da er dette det jeg har å bidra med til bloggverdenen. Vålerengas fotballhelter reddet dagen min med å banke fotballhåpene fra rosenes by 2-1. Noen mener det siste Vålerengamålet var hands, men hvis det mot formodning stemmer var det nok Guds vilje, som Maradona i sin tid mente. Håper det har skjedd noe positivt i ditt liv i dag som gjør at du har en bra kveld!

PS! Blogg.no har problemer med bildepublisering i kveld. Hvis du ikke ser VIF-logoen over, så ikke skyld på meg. ;-)


6 kommentarer

altvel

12.04.2010 kl.21:43

Godt å vite- skjønte ikke hvorfor jeg hadde sånne problemer med å få opp bilder..Gratulerer med seier- VIF-logoen har jeg på netthinna, så den er grei.

Håper du fikk koblet av litt i kveld da.. så får vi høre mer senere..

peevee

12.04.2010 kl.22:21

Hei du!

Ser du bruker samme "slagord" som mitt gamle gymnas brukte for mange år siden (mulig de bruker det ennå)!

Vi lar oss ikke knekke før vi er nøtt!

Morsomt!

peevee

I gode og onde dager!

12.04.2010 kl.23:18

Håper du får en bedre dag i morgen.

Sam

13.04.2010 kl.10:20

Ehh.. nåja. At Enga "banke fotballhåpene fra rosenes by" er jo å ta litt vel i. Jeg så hele kampen på TV - uten svitsjing - og det var to forvirra fotballag som hoppet rundt omkring på banen der. Verken Enga eller Molde var gode. Kjempegodt gjennomført målet fra Shelton til Fellah, og Moström-Fall-målet var heller ikke værst.

Og når du skriver at "Noen mener det siste Vålerengamålet var hands" så må du nok tro om igjen. Nesten hele Norge ser at det var hands, og det er ikke vanskelig å se selv heller (om man ikke er for stor patriot til å godta feil på egne lag..).

Men for all del. Jeg sendte ei Enga-venninne en sms like etter kamp og gratulerte henne med seieren. Og de vant fortjent. Selv hvor uryddig og kronglete Enga spilte i går, så var dere likevel bedre enn Molde.

Men så trenger ikke det å være så rart heller, når halve laget til Molde er ute med skade (deriblant flere av Molde's beste spillere), og halve laget til Molde er også nytt (ergo: spillerne kjenner ikke hverandre nok til å spille bra sammen enda.

Men det positive: du har fått med deg at vi er fra Rosenes By. Godt jobba, det er faktisk et fryktelig mindretall som får med seg det!

Georgine

13.04.2010 kl.11:20

Uff ja valgets kval, kjenner meg igjen. Men det var godt Vålerenga vant da!

Med andre ord

13.04.2010 kl.21:47

Takk takk alle sammen for innspillene deres. :-)

Sam: Noen ord spesielt til deg. ;-) Jeg er enig i det du skriver. Prøver jo å formulere meg litt festlig på bloggen, men er fullt klar over at 2-1-målet var hands. Molde kommer garantert sterkere tilbake når dere blir mer samspilte og får tilbake skadde spillere. Lykke til videre! Klart jeg kjenner til Rosenes by. Det er en veldig vakker by, som jeg har hatt gleden av å besøke. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits