Turnkonkurranse

Den mellomste bukken Bruse, alias Anna, har deltatt på turnkonkurranse i dag! Benn og jeg dro selvfølgelig for å se på henne. Dette er første konkurransen i år, og Annas andre totalt. Hun har gått på turn i Sandnes Turn siden i høst. Det var flott å se den gode utviklingen fra sist. Jeg synes Anna og de andre jentene var blitt sååå flinke! Anna deltar i noe som kalles troppsturn, hvos det gis karakterer til alle jentene samlet. Vi fokuserer imidlertid ikke på karakterene siden jentene har gått på turn så kort tid. Det viktige er at de koser seg sammen som lag og har det kjekt med turningen. :-)

Som vanlig når en av mine jenter deltar på et eller annet er jeg den stolte høna på tribunen. ;-)

Det var ikke lett å fotografere fra tribuneplass i den store hallen, så det eneste bildet jeg har er av Anna og hennes lagvenninne mens de satt og ventet på å komme i gang. Begge var ikledd nye, flotte turndrakter!

Konkurranseklare jenter!
I bakgrunnen sitter Benn og venter sammen med våre gode venner Anne-Kristin og Bjørn.

Siden turndrakta til Anna var ny, hadde vi vært i studio i forkant og tatt noen bilder. Kan jo vise dere noen eksempler siden det ble dårlig med bilder fra konkurransen:
Stolt av deg, Anna! ♥
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits