Vår dag eller vårdag

Tenkte jeg kunne fortelle litt om vår dag som også er en vårdag. Hvis du skjønte den er det flott, hvis ikke kan du kanskje ha nytte av å lese litt her. ;-)

I dag har vi egentlig gjort minst mulig på mest mulig tid, som en venn av meg pleier å ha som målsetting fra tid til annen. Av og til er det helt greit. Vi måtte handle litt mat, ellers har terrasselivet vært tingen. Jeg har solt meg i bare bikinien og gudene skal vite at det trengs med noen solstråler nå på en heller melkehvit kropp. Prøvde å ta bilde av meg selv med mobilen mens jeg enda hadde singletten på, men uten nevneverdig hell. Jeg sverger til speilrefleksen, men den funker dårlig på håndholdte selvportretter, den også. Skitt i - her kan dere se hvor dårlig jeg er på sånn bilder:


Jeg soler meg, blek, men fremdeles fattet. Som dere ser har jeg ikke akkurat rent ned solariumet i vinter. :-P

I kveldingen startet vi årets grillsesong. Nam nam, sier jeg bare! Det luktet deilig og smakte faktisk utrolig godt. Enten var det fordi det er altfor lenge siden forrige grilling, eller så var jeg litt heldig med maten i dag. Den besto av fylt svinefilet (fylt med krydderkremost), surret i bacon, en blandet salat bestående av tomat, agurk, ruccola, sukkererter, solsikkekjerner, fetaost, soltørkede tomater og olje, samt grillet mais og kokt villris.


Min middag i dag. :-)

Flere bilder eller begivenheter har jeg vel strengt tatt ikke å dele med dere fra i dag. Dere skjønner at dette har vært en slaraffendag uten sidestykke. ;-) Litt kommer jeg forresten på, når jeg får tenkt meg om... Har hatt radioen på ute på terrassen og fått med meg den tragiske flystyrten i Russland og det like grusomme tapet for Vålerenga mot Stavanger Oilers i NM-finalen i ishockey. ;-P Jeg har dessuten ligget og drømt om en lakrisis, men det ble med drømmen... Fikk også lest litt i boka mi mens jeg prøvde å brune baksida mi. Har sett i speilet at jeg ikke har lykkes enda, ikke i  det heeele tatt, faktisk, så vi får håpe på flere soldager som denne i nærmeste framtid!

Data nedprioriteres på deilige, solfylte dager. Jeg må bare en snartur innom og oppdatere meg litt innimellom på det som skjer i verden (les: på bloggen ;-)). Kommentarer til bloggene deres og flere innlegg kommer, men mest sannsynlig ikke i dag. Håper dere er litt tålmodige med meg...

Nå er vi om litt klare for Farmen og sofakos. 
Nyyyt den flotte vårkvelden! ♥

5 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

10.04.2010 kl.20:06

DA har jeg vurdert bloggen din. Vurderingen finner du HER: http://ulykkerkommersjeldentalene.blogg.no/1270922721_bloggvurdering_av_ei_.html

Margrethe

10.04.2010 kl.20:20

Hørtes ut som en dag i min smak!

UtenVerdighet - Anne Belinda

10.04.2010 kl.20:42

må bare si jeg elsket bildet i headeren. det sier så mye, et bildet sier jo mer enn tusen ord.

Hehe. ja da hadde det vert feil om jeg fant masse skrivefeil om du er norsk lærer! :D hehe.

koselig at du ble fornøyd! Ja jeg ser jo at blått går igjen, men jeg får vondt i øynene om jeg leser mye på bloggen din. hehe. Det er jo fordi den blå fargen er ganske sterk!:)

Gunn Berit

10.04.2010 kl.20:57

Det så helt herlig ut. :) Vi har hatt besøk her i hele dag. Fullt hus. Kaker, mat og nå er det sofa!! Foreldrene til lars og søstra pluss type drar hjem i morra. Så vi har selskap helt til i morra :) Er ganske sliten nå, så kveldskosen ble tre smertestillende :P Men har hatt en utrolig bra dag! Har spist kake, så nå må jeg begynne på ny runde. Stixen viste ingen ketose, så nå må jeg vente i to dager før kroppen begynner å forbrenne igjen. Men det var da verdt det. Jeg har jo tross alt gått ned 3 kilo, på noen få dager, så dette tåler jeg. Gir ikke opp! :) Du MÅ prøve den oreokaka. Den var himmelsk!! Her er Pavlova favoritt også, men den var bare helt fantastisk! :) God klem til deg fra meg!

I gode og onde dager!

10.04.2010 kl.23:21

Ikke mye bikinivær her i Trondheim enda, men vi lever i håpet.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits