Solastranden

Så skulle det bli sen kveld før jeg oppfyller lovnaden fra tidligere i dag om et nytt blogginnlegg, faktisk så sen at Senkveld går på TV. Haha. 

Nå sitter Benn og jeg omsider godt plantet i sofaen og vi har fått innrettet oss med chips- og sjokoladeskåla mellom oss (uff og huff, men du verden så godt!), hver vår PC på fanget, ullpledd over beina og jeg er klar til å blogge litt.

Vi har gått oss en liten tur på Solastranden i kveld. Benn har vært syk denne uka, men er på bedringens vei og valgte å ta følge. Vi er så heldige å ha Solastranden og de flotte jærstrendene bare en rask biltur hjemmefra. Disse strendene er et yndet turmål hele året, i all slags vær. I kveld var det solskinn, men frisk vind. For noen innbød dette til kiting, andre trimmet eller gikk koselig tur med kjæresten eller hunden, mens atter andre hadde kamera på slep i håp om noen blinkskudd. Dere kan jo selv gjette hvilken kategori vi tilhørte. ;-)

Her er noen glimt:


En dyktig kiter hadde mistet bakkekontakten. *kremt*


En liten close-up.


Helt nede på stranda ligger Sola Strandhotell.


En bekk slynger seg fint ut mot sjøen, mens jeg hadde begynt å slenge litt på kameraet (igjen).


Linjer...


Tosomhet ♥


I enden av stranden (i retning Regestranden), ligger gamle bunkerser fra krigens dager. I toppen av en av dem oppdaget jeg dette motivet som jeg velger å kalle
"Fire søstre og en bror".

Tror jeg gir meg nå...
Jeg er trøtt, så det blir nok ikke sene kvelden på meg. Har jo lånt meg noen bøker, så egentlig frister det å gå til sengs og lese noen sider på senga før Jon Blund ser sitt snitt til å besøke meg.

God natt og god helg til dere alle sammen!

17 kommentarer

Tina Dokken

09.04.2010 kl.23:10

Fine bilder :)

anettesbokboble

09.04.2010 kl.23:17

Herlige bilder! Er så glad for at jeg skal til dine trakter om mindre enn en måned :) Omgivelsene der nede er helt annerledes enn her oppe i Brønnøysund, men like vakre :)

altvel

09.04.2010 kl.23:29

Det kaller jeg nydelige bilder, så flotte motiv:)

Ha fortsatt koselig kveld- fikk du med deg kyssekonkurransen på senkveld,da..?(jeg tåler jo så lite , så det ble i flaueste laget for meg)

Hege O)

Gunn Berit

09.04.2010 kl.23:48

Så fantastiske bilder! Kunst! Du er flink asså, og Benn også! Den strandlinjen der var jo bare vakker. Her oppe er det ikke mye fine badeplasser, er alt for grov natur og klima her. Men sånn er det jo. Det er ulike sjarm ved ulike steder i landet. Snakker om å innby til romantikk den stranda der ihvertfall. :)))

NÅ er det natta. Har fått skravlet litt med gjestene, og i morra blir det full dag med selskap fra ett til langt på kveld. Så det er nok lurt å sove litt nå. Kanskje jeg orker ett kapittel med Åsa Larsson, men det er nok bare kanskje! :)

Miss Jones - Fotoblogg

10.04.2010 kl.00:53

Vanvittig kult! :D Ser utrolig gøy ut!

Adele Erichsen

10.04.2010 kl.05:34

Fantastiske bilder. Solastranden er fantastisk, og ikke bare om sommeren. Fin blogg!!

Georgine

10.04.2010 kl.08:33

Så flott! Rene sydenstemningen! Må jo være hetl fantastisk her når badesesongen begynner!
Har du tatt disse bildene? Wow! Dødsbra :)

Vi sitter også ofte sånn, hver vår laptop på fanget, hehehe. For en verden vi lever i ;)

Sv: Ja, det var virkelig helt utrolig fantastisk opplevelse! Lever leeenge på den!

Blir spennende å se programmet til høsten. Først skal vi nyte en forhåpentligvis lang sommer :)

God helg til deg og dine!

M

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:20

Adele Erichsen: Tusen takk.

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:21

Tina Dokken: Takk for det. :-)

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:22

Georgine: Ja, vi har mange flotte strender i vårt distrikt. Når det er varmt nok og det ikke blåser er det jo som å være på ei SYdenstrand. Det er dessverre ikke så ofte det er sånn...

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:23

anettesbokboble: Ja, Sør og Nord er vakkert på hver sin måte. Hadde jo vært artig å møte deg for en kopp kaffe eller noe når du kommer. :-)

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:25

altvel: Takk, Hege!

Hehe. Kyssekonkurransen hørte jeg bare på i bakgrunnen her, var opptatt med bloggen. ;-)

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:27

Gunn Berit: Så koselig at du likte bildene. De ble egentlig bare tatt i farten. Moro å knipse litt. :-) Jeg er alltid på utkikk etter fine motiv, da, men det er jo ikke alltid jeg har kamera med. Da angrer jeg, selvfølgelig, og reiser tilbake ved neste korsvei.

Så bra at du har kost deg med gjestene både i går og i dag. Trist at du skal bli så sliten at du må ta tabletter. Håper du blir i god form igjen raskt!

Sender en god trøsteklem til deg, jeg. :-)

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:29

Maria Mohn: Ja, jeg tok disse bildene i går, i full fart, egentlig. Moro å knipse litt! Jeg er alltid på utkikk etter det gode motiv, men er veldig kritisk til egne bilder og føler sjelden jeg lykkes skikkelig.

Moro med god respons, da. :-) Tusen takk!

Med andre ord

10.04.2010 kl.21:31

Miss Jones: Jeg tror både kiterne og jeg hadde det gøy! Takk for kommentaren. :-)

anettesbokboble

10.04.2010 kl.23:00

Å, ja!!! Det hadde jo vært fantastisk koselig!! Det må vi få til :D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits