Den store lottogevinsten

Hvem har vel ikke drømt om å vinne i Lotto? Jeg snakker ikke om et tosifret beløp man ikke merker kommer inn på kontoen, ei heller en tusenlapp eller to (selv om det sikkert er veldig kjekt). Nei, jeg mener å vinne skikkelig!

Jeg drømmer om om få storgevinsten, ingen tvil om det. Jeg fantaserer om hva jeg skal bruke pengene til, har gjerne en idémyldring sammen med min kjære. Da kan vi drømme sammen om fantastiske biler, reiser til fjerne strøk, alt tenkelig og utenkelig fotoutstyr(!), ikkeno' gjeld, "fri" shopping, større hus med stor garasje (garasjen er viktig, har jeg skjønt!), ja - rett og slett leve et liv i luksus! :-D


To heldige nordmenn vant over 36 millioner hver i Viking Lotto i går.

Spørsmålet er om vi blir noe lykkeligere av å ha så mye penger? har grublet litt på det også og jeg er usikker. Man får sikkert en spesiell følelse når man får vite at man har vunnet stort. Kanskje lever man i en uvirkelig lykkeboble en stund. Noen kommer seg nok ikke ut av den heller, før pengene er sløst bort (litt avhengig av gevinststørrelsen, sikkert), mens andre er fornuftige og sparer eller rådfører seg med velrennomerte økonomer. Jeg tror at utfordringene ved å plutselig ha millioner av kroner tilgjengelig kan være veldig store. Kanskje har vi det like fint når vi må drømme om kostbare reiser og flotte hus? Jeg tror nemlig mennesker har godt av å ønske seg noe og ikke få alt med en gang. Samtidig innrømmer jeg jo at det hadde vært dirkekte deilig å kunne betale ned huslånet og ha større økonomisk frihet til å gjøre det vi har lyst til uten økonomiske begrensninger. Som med så mye annet er det ikke noe fasitsvar. Jeg bare tenker litt høyt og deler tankene med dere...

Når det er sagt er jeg ikke i tvil om at jeg gjerne skulle vunnet noen millioner, altså! Det er viktig å være tydelig så dere ikke skal misforstå:

JEG VIL GJERNE VINNE I LOTTO!

Jeg må bare begynne å tippe først... ;-)

11 kommentarer

altvel

08.04.2010 kl.12:50

Jeg tror ikke man blir lykkeligere med penger, men det blir ikke bedre av å ikke ha noen heller:) Jeg vil også vinne!

Archana

08.04.2010 kl.13:06

Yes yes, han ene som vant bor 45 minutter unna.

Jeg var liiittttt misunnelig i går, men prøver å ikke tenke på det.

Jeg tror man kan bli lykkelig av penger, men bare for en periode...I starten er man sikkert helt i skyene... Meeeen jeg tror ikke man kan være lykkelig med så mye penger om man ikke gir bort litt...Ser gleden hos de som trenger det og sånn :)

PS: håper du vinner i lotto!

Grutla

08.04.2010 kl.13:28

En blir i hvert fall ikke MINDRE lykkelig av å ha noen millioner.... Tror kanskje en blir lettere ulykkelig uten penger enn med!? Og så griner jeg heller i baksetet på Rollsen enn på bussen!

ordiord

08.04.2010 kl.14:48

helt ening med deg. skal vinne. funnet ut at jeg ikke har vunnet enda fordi vi nok ikke takler det så godt.. Nå derimot er jeg klar for å vinne sammen med deg. ;-)

Gunn Berit

08.04.2010 kl.16:57

Jeg og tror det er som med alt annet. Man venner seg til ting. Har man mye penger er det jo ikke så mye ønske seg lenger da. Tror ikke ting blir så godt når man bare kan fikse det på dagen. Men joda-jeg skulle klart å bli glad over så mye penger jeg :) Skulle gitt bort mye til de jeg er glad i. :)

Malin

08.04.2010 kl.19:43

sv; Tror ikke jeg kommer til å blogge noe mer fremover heller.

Har ikke samme blogglyst som jeg en gang hadde, så da føler jeg ikke det er noe vits i å blogge heller. Har noen av mine følgere på facebook, og har sagt at det er bare å spørre der eller skrive til meg. Meeeen... Bloggingen er nok desverre over for nå hos meg!

Er endel dårlig og da klarer jeg bare ikke å sitte med pcen og skrive så lenge! Å jeg er ikke den raskeste når det kommer til å skrive innlegg. Bruker tid på det jeg! :p

Er så mye som må ordnes og synes tiden går så fort. Er nesten midt i svangerskapet allerede, og vi må flytte fra her vi bor(for lite og ikke helt egnet til å bo med barn) og alt det andre som følger. Mye nytt og spennende selvfølgelig,men stresser med å finne en plass å bo. Er så dårlig med hus å leie her i troms..

Georgine

08.04.2010 kl.20:59

God levestandard er ikke nødvendigvis en forutsetning for god livskvalitet, men det hjelper betraktelig.

Malin

08.04.2010 kl.21:01

SV: Mulig jeg er litt vanskelig å finne.. Kanksje jeg finner deg lettere ;)

Hvis du kan si hva du heter der inne ;)

Margrethe

08.04.2010 kl.23:29

Må vist begynne jeg også! Har vært blakk et år nå og DET er virkelig kjedelig!

Lottovinner

09.04.2010 kl.09:45

Jeg var så heldig å vinne i lotto onsdag. Og nå er det mye lettere å være ulykkelig enn før jeg fikk gevinsten...........hvor mye jeg vant?? 45 kroner. God helg!!

kingcash

10.04.2010 kl.23:27

Den eneste måten vinne i Lotto på er faktisk å la være å spille - det er da 99,99 % kommer best ut av det rent økonomisk. Så gratulerer med et riktig valg! ;)

Selv ville jeg ikke vært komfortabel med å få penger så lettvint. Ville følt det ufortjent og feil. Penger skal man ikke komme lett til; man skal jobbe, spare, investere og generelt forvalte det man har.

Husk det en klok mann en gang har sagt: Det er den første millionen som er vanskeligst å opparbeide seg! ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits