Isnyheter

I dag har jeg spist årets første pinneis! Nam nam, sier jeg bare. Vanligvis er jeg bare sånn middelmådig glad i is, men i dag så jeg en is i isdisken som var så fristende at jeg bare måtte prøve den. Bra jobba, Hennnig-Olsen! ;-)

Isen jeg snakker om er vaniljeis iblandet en karamellaktig krem, overtrukket med et sjokoladetrekk med salte, sprø maiscrisp. Isen smaker akkurat som Smashsjokolade i isform og vil garantert bli en favoritt hos meg!


...og ikke nok med det! I Norge har vi, så vidt meg bekjent, vært uten lakrisis i årevis. Når jeg er i utlandet kjøper jeg lakrisis så fort jeg får sjansen - jeg simpelthen elsker lakris! Nå har jeg funnet en nyhet på det norske markedet som består av vaniljeis overtrukket med lakris. Jeg får vann i munnen og klarer knapt å vente med å smake nye Isabella, også den fra Hennig-Olsen.

Må få lov til å si at Hennig-Olsen imponerer med nyhetene sine denne våren, og det sier jeg helt sponsoruavhengig, altså. Men for all del, hvis noen vil sponse meg med is kan jeg godt spise noen flere, jeg! Hihi.

12 kommentarer

Jaså, så du har is i magen??? :) :)

Godt å være tilbake etter ferie, det er koselig å blogge når man har så fine bloggvenner som du :)

Takk for koselig kommentar :)

M

Margrethe

07.04.2010 kl.21:47

.........ikke frist, skal jo passe bikinien om et par mnd!

Gunn Berit

07.04.2010 kl.21:52

Ja hva er dette her Hege??? Her skal vi liksom prøve å holde oss unna fristelsene også gjør du slikt...ond ond :D

Med andre ord

07.04.2010 kl.21:56

Jepp, nå har jeg is i magen, Maria! ;-)

Gunn Berit og Margrethe: Dette gjorde jeg utelukkende for å sørge for å sjekke om dere har nok selvdisiplin til å nå målende deres. ;-)
Dette var tungt å lese nå som jeg sitter her og bare drømmer om noe søtt og deilig!!;)) Sliter skikkelig med å holde meg borte det og dette er bare andre dagen.....vet ikke hvordan det skal gå;))

Disse isene skal jeg garantert prøve, tror at de er akkurat etter min smak:))

Idunn

07.04.2010 kl.22:26

mmmm, iiiis -sikle- ... Du aner ikke hvor lyst jeg fikk på den øverste der. Nam, sier jeg bare.

(Vet du forresten hva jeg oppdaget her for et par minutter siden? Jeg har skrevet en anonym kommentar til deg; med dekknavn og hele greia. Det var jo ikke akkurat med vilje. Hehe, prøver å bli spion, jeg ;P)

Med andre ord

07.04.2010 kl.22:27

Beate: Mener jo ikke å gjøre det vanskelig for deg, vet du. :-) Du får unne deg en is en dag du fortjener det, for det er viktig å ikke være flink hele tida. :-)

Med andre ord

07.04.2010 kl.22:28

Idunn: Jaha, og hvilken kommentar er så det? Nå ble jo jeg kjempenysgjerrig! Hihi.

missM

07.04.2010 kl.22:38

Jeg er heller ikke sånn superglad i is, men er det varmt en sommerdag så tar jeg gjerne en:) Den første hørtes veldig godt ut, nr 2 er ikke noe særlig for meg siden jeg ikke er noe fan av lakris...

anettesbokboble

07.04.2010 kl.23:50

Hurra for lakris-is, det er det beste som finnes :)

xocai helsesjokolade

08.04.2010 kl.08:39

Hei igjen:-) Ja for meg hvertfall er den genial!! Bare si fra hvis du vil smake! Jeg sender deg noen biter gratis hvis du har lyst på! Jeg tror kanskje hemmeligheten er at når man spiser 3 sjokoladebiter om dagen, så blir rett og slett behovet dekket, og man får ikke lyst på mer. Men det smarte er jo at det bare er 30 kalorier pr bit så man legger ikke på seg av den. Bare send mail eler sms hvis du vil:-) 92061140 eller kr-bratl@online.no
(Sjokoladen finnes ikke i butikk) Uff, dette hørtes veldig salgsaktig ut, og det var ikke meningen, men sånn blir det vel når man er ivrig på noe og gjerne vil at andre skal få ta del i opplevelsen og helsefordelene :-)
Hilsen Kristine :-)

Idunn

08.04.2010 kl.20:45

Hehe, det var i ditt flaue innlegg, under navnet Kiddy ;p

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits