Sliten, men fornøyd etter en innholdsrik dag

Nå er jeg sliten. Eller rettere sagt helt skutt. ;-) Det vil si trøtt, vondt i kroppen, mest i nakken, er svimmel... Jeg er sulten også. Hehe. Lyst på noe søtt. Og godt! Til tross for dette er jeg fornøyd. I dag har jeg nemlig hatt en av de beste dagene etter prolapset i januar og fått utrettet en hel masse! Jeg har hatt energi og ork til å gjøre litt forskjellig. De siste månedene har det ofte vært sånn at jeg så veldig gjerne vil en hel masse, men smerter og svimmelhet har begrenset meg. Nå håper jeg at dagens opptur varer ved og at det ikke bare har vært et blaff. Svar på det får jeg nok delvis allerede i morgen. Mulig jeg får meg en smell siden jeg har gjort masse rart i dag. Håper virkelig at jeg ikke må holde sofaen store deler av  dagen som straff... ;-P

Ja ja, hvis du henger med i dette innlegget, kan det jo hende at du lurer på hva jeg faktisk HAR GJORT! Hihi. OK - jeg forteller i vei: Jeg har ryddet vekk påskepynten, vasket og ryddet vekk et lass med klær og fikset litt ellers i heimen, gått meg en lang tur, vært på biblioteket og høytrykkspylt terrassen. Ikke verst, om jeg får si det selv. ;-)

Det var herlig å gå ut i dag. Jeg gikk en runde om Maudland og deretter langs Bjellandssletta til Li, hvor jeg passet på å møte Benn på vei hjem fra jobb. (Hvis du ikke er lokalkjent kan jeg fortelle at jeg anslår turen til 6-7 kilometer.) På den måten går jeg så langt jeg kommer og får skyss hjem. Greit å slippe å gå tilbake. ;-) Det har vært mildt (12-14 grader), men overskyet og nokså sterk vind hos oss i dag. Selvfølgelig var det motvind den retningen jeg gikk, da. Hehe.

Har  lyst til å slå et slag for biblioteket, jeg. Hver gang jeg har vært der er jeg så fornøyd med opplevelsen. I vår komersielle tid er det utrolig bra at noe fremdeles er gratis! På biblioteket kan man låne bøker, og eventuelt spill, CD-er, lydbøker og filmer, uten å betale ei krone. Det er et godt tilbud, spør du meg! I tillegg kan du oppleve roen og den gode stemingen som er der, kikke og smålese litt i bøker, aviser og magasiner og slappe av i sofagruppa om du har tid og lyst til det. Som regel treffer man på noen kjente så man kan få tilfredsstilt litt av sitt sosiale behov også. ;-) I dag traff jeg min gode kollega, Liv, og fikk utvekslet noen ord med henne. Jeg håper inderlig at jeg blir stabilt bedre framover slik at jeg kan komme meg på jobb igjen om ikke så lenge. :-) Hvis noen lurer på hva slags bøker jeg lånte, skal jeg ikke holde dere på pinebenken lenger. Haha. 2 reisehåndbøker for Tyrkia og 1 reisehåndbok for Island fikk bli med hjem. Hele familien skal jo til Tyrkia (Alanya) for første gang på ferie i år og det er moro å kunne lese seg opp litt i forkant. Benn og jeg skal også på kjærestetur til Island, derav Islandboka. :-) Jeg lånte dessuten 2 skjønnlitterære bøker. Den ene er bok nummer 35 i en "husmorpornoserie" jeg ikke kommer meg vekk fra. :-P Den andre er "Piken i bakspeilet" av Arne Ruste. Den valgte jeg etter å ha kikket litt tilfelidg i hyllene. Jeg trenger jo litt "skikkelig" litteratur også. ;-) Noen som har lest den?

Når det gjelder terrassen fant vi ut at det kunne være lurt å gjøre den sommerklar nå, siden det er meldt kanonvær til helga. Så nå har jeg fått spylt den, og så kan Benn olje den slik at den er klar til å møbleres til helga. Sikler litt etter å begynne å plante litt til helga også... Noen planter er døde og må erstattes etter denne spesielt harde vinteren, og så frister det å begynne så smått med de mest hardføre av sommerblomstene. Det skal så lite til for å få det koselig i hagen og på terrassen... Skal vurdere det litt mer fram mot helga... ;-)

Det var litt om min dag! Har du hatt en god start på hverdagene etter påske?

2 kommentarer

Gunn Berit

06.04.2010 kl.21:49

Så flink du har vært da! :) Mye flotte gjøremål, både nyttige og hyggelige. Gleder meg til å se bilder fra terassen deres. :) Jeg fikk ja ifra vaktmester om å få maling til veggene på vår lille, intime veranda..:)) Så da blir det litt hyggeligere der ute. Er jo mur både på gulv og vegger, og innlater ikke akkurat til kos. Dessuten har vi plastikkmøbler, som ikke er min favoritt, men Lars hadde plastbord fra før av, og det er billigere tross alt :) (Estetikeren i meg gråter :D) Gulvene på verandaene våre skal reahbiliteres innen to år, derfor får jeg ikke male opp det i år. Men det vil hjelpe med å male veggene og rundt vinduene inn mot stua. Vi bor jo i blokk i første etasje, så vi har tre trapper ned til en liten gressflekk utenfor. I tillegg ligger stor flott lekeplass utenfor i tunet. Blokk er kanskje ikke så intimt og trivelig, men vi trives faktisk veldig godt. Lars er ingen handyman, og for meg er et trivelig hjem viktigere enn at det er ett hus. Drømmen om rekkehus har jeg. Bodde i det med pappaen til Oliver. Flotte rekkehus som jeg godt kunne tenkt meg tilbake til. Men savner ikke de tre etasjene med husvask, så to etasjer hadde vært bedre. Med samme areal...lov å drømme. :)

altvel

06.04.2010 kl.23:10

Biblioteket er en god ting- lett å glemme at vi har mange goder tilgjengelig- bøker, blad, musikk, film..helt gratis! Fantastisk! jeg burde vært flinkere til å bruke det, selvfølgelig.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits