For spesielt interesserte

Noen blogginnlegg er kun ment for spesielt interesserte. Som dette. Er du ikke fotballinteressert, så klikk deg raskt ut igjen. Du er herved advart. ;-)

Vålerenga har vært på besøk på Sørlandet i dag, nærmere bestemt spilt kamp mot Kristiansands stolthet Start. Jeg så kampen på TV, og må si det var et fyrverkeri av en kamp, med masse flotte mål. Dessverre vippet det feil retning og Vålerenga gikk på sesongens første tap. Resultatet ble for ordens skyld 5-3.

At fotball er viktig for mange, er en kjensgjerning. Mange (de fleste?) fotballspillere er også meget opptatt av utseende, hårsveis og bekledning når de entrer banen (og når de har forlatt den igjen!). Det er jo viktig å ta seg godt ut, ikke sant? ;-) Ikke vet jeg om iranske kvinner er opptatt av sitt utseende, men de ønsker i hvert fall å spille fotball i Hijab. FIFA synes ikke dette er noen god idé og dermed er det blitt en nyhetssak av dette også. ;-) Jeg ser for meg at det kan skape finurlige situasjoner angående hva eller hvem som skjuler seg under Hijabene hvis dette skulle blitt tillatt. Hehe. Samtidig er det jo en hårfin balansegang å ta avgjørelsen i forhold til å respektere religiøs frihet. Man kan mene hva man vil, men alle som henger med i dette innlegget fremdeles er vel enige med meg om en ting: Fotball er gøy!!


7 kommentarer

taco123

05.04.2010 kl.20:18

Helt enig med deg. Fant igrunnen bare en feil i denne bloggen og det var at du skrev at kampen vippet i feil retning. For det første vippet den ikke, det var en overlegen seier og selvfølgelig vant det beste laget

Martin Rustad

05.04.2010 kl.21:13

spreng hele jævla midtøsten, la dem aldri få sin vilje!

ÆRE VÆRE VÅLENGA! EN BY, ET LAG!

missM

05.04.2010 kl.21:42

Ja har jo sett dine påskebilder, du har jo hatt noen fantastisk flotte turer. Så din påske kan ikke ha vært annet en knallbra :)

06.04.2010 kl.04:39

Når det gjelder den lille teksten om iransk kvinner og hijab i fotball, så ønsker jeg bare å si at du blander hijab med burka/niqab. Hijab dekker kun håret, mens generelt for burka/niqab er at man kun ser øyene, hvis man er heldig!

Ole

06.04.2010 kl.05:50

Nå er ikke damer flest i Iran fullt så tildekket som VG fremstiller dem da:) Ingen tilhenger av tildekking, men syntes ikke FIFA gjorde en riktig beslutning. Vi skal ikke stenge folk ute selv om vi ikke er enige. Vil også legge til at det er få folk som er mer opptatt av utseende enn Iranere. :)
Kunne ønske at jeg elsket fotball for da kunne Gjermund og jeg delt den interessen;).....men det gjør jeg dessverre ikke;))

Har utfordret deg på bloggen min:))

Med andre ord

06.04.2010 kl.22:04

Takk for alle innspill her. Interessant å lese de sprikende synspunktene deres. :-)

Til anonym vil jeg si: Hvis du klikker på bildet så ser du kilden, hvor det står at det er en hijab. Mulig du har rett likevel, jeg er ikke så god på sånt. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits