Pååååsketur - ingenting er som påsketur!

Jeg sier som Øystein Sunde: Ingenting er som påsketur! I dag har vi atter en gang vært ute i det fri på tur. Denne gangen var det ostepølser og pinnebrød som sto på menyen. Vi dro til en koselig plass inne i skogen mellom Gramstad og Dalsnuten i Sandnes. Skogen der ligger i god ly for vinden og passet oss utmerket. Der er det også laget til gruer som det er fint å tenne bål i uten fare for brann.
 
Jeg lar bildene under tale for seg:


Bålet er tent og vi forbereder grilling...


Andrine klatret høyt opp!


Så var vi i gang... Foto: Benn Peter


Nam nam! Pinnebrød ser godt ut...


...og smaker fortreffelig! Foto: Benn Peter


Etter maten fant Andrine kniven og spikket og spikket...


...så tok hun på mer klær og spikket enda mer... ;-)

Mens spikkingen pågikk kastet Astrid, Benn og jeg ball og det har vi ingen bilder av, men moro hadde vi det! Hva Anna gjorde egner seg ikke på trykk og ikke har vi bilder av det heller. ;-P Til slutt ryddet vi fint etter oss, la igjen litt overskytende ved til nestemann og spiste Kvikklunsjene våre, før vi gikk mette og fornøyde mot bilen. 

Nok en vellykket påsketur er i havn!

Da vi kom hjem tok Benn og jeg oss en høneblund på sofaen. Jammen blir man trøtt av så mye frisk luft! ...eller av all bålrøyken!? ;-) 
 

Øystein Sundes: "Påsketur"! er litt annerledes enn våre, men artig å lytte til er den!

8 kommentarer

Det så bare herlig ut =) Og pinnebrød hadde jeg jo helt glemt at eksisterte!
Veldig, veldig koselig......og pinnebrød er jo bare helt nydelig!!! Har du en god oppskrift? Har aldri lagd det men ungene er jo veldig glad i det:))

anettesbokboble

05.04.2010 kl.08:14

Påsketur er bare herlig! Så flott turområde, da! Og pinnebrød er tingen, det skal vi prøve oss på i dag :) Håper bare ikke jeg blir så trøtt etterpå, for da skal jeg på jobb, så sofaen må vente! Klemklem :)

Georgine

05.04.2010 kl.09:42

Så flinke dere er til å dra på utflukter. Ser ut som dere er skikkelig flinke til å kose dere, eksempel på at man ikke trenger å dra langt for å ha det koselig.

Siv

05.04.2010 kl.10:26

aw, så koselig :)

pinnebrød er ikke så værst!

xxx

Gunn Berit

05.04.2010 kl.10:54

Nydelige bilder!! Ser ut som en herlig tur!! :)

Maria Rebeccas verden

05.04.2010 kl.14:51

så koselige påskebilder, for en flott familie du har:)

jeg vet ikke om du har hørt om det, men det skal være fellesmøter på betel til helgen, egil svartdahl (tv 2 pastoren) skal tale. Du og dine er hjertelig velkommen:)

Jeanine

07.04.2010 kl.13:41

Skikkelie minnerike påskebilder, ser at dokk nokk ikkje har like masse sny som oss...;) men shitt au! påske e påske! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits