Jesus ville kjørt Prius

God påskemorgen, alle blogglesere!

I dag slukkes sorgen og Jesus sto opp fra graven. Sies det. Hos oss er vi ikke sorgtunge i det hele tatt, men klare for skogstur med pølser og pinnebrød som niste. Pluss noen Kvikklunsj. Pluss noen appelsiner. Pluss pluss pluss...

Jeg har surfet raskt gjennom dagens nyheter og sett at det settes fokus på Jesu' transportmiddel. Han valgte seg naturlig nok esel, men hva ville han valgt i dag? Jeg spurte bilkjenneren Benn og han var ikke i tvil. Svaret kom kontant: "Prius!" Selvfølgelig har han rett, min kjære. Jesus ville ha valgt den flotte hybridbilen med lavt drivstofforbruk og lavt utslipp. Jesus var garantert miljøbevisst og med sans for kvalitet og lekkert design. Ikke ville han ha løyet om at gassen hadde hengt seg opp heller. ;-)


Toyota Prius. Bilde lånt fra toyota.no

Nok blogging, nå må det action til!

Ønsker dere alle en deilig påskedag. Men du - hvis ser du en lekker Prius på veien, er det mest sannsynlig ikke Jesus som har kommet tilbake for å feire påske med deg. ;-)

Stikkord:

5 kommentarer

Siv

04.04.2010 kl.15:26

den bilden ville nok jeg også valgt, med tanke på miljøet :)

Georgine

04.04.2010 kl.17:00

Ja, dette var god reklame du! He, he. Nyt de siste påskedagene.

missM

04.04.2010 kl.17:58

Hehe, ja Jesus ville nok valgt en Prisus.... Men da er det ikke sikkert det hadde blitt noen korsfesting??? Og ikke noe sorgfri dag på oss, som jeg også har brukt til tur og pølsespsing. Herlig dag i dag.

Så må jeg jo bare si tusen takk for hjelp med å løse påskeeggmysteriet! Etterforsker Loose Threads er deg evig takknemlig ;)

Gunn Berit

04.04.2010 kl.21:29

Haha, du Hege du Hege...du har mye rart i ditt søte hode :))

Med andre ord

04.04.2010 kl.22:57

Siv: Smart valg!

Georgine: Jeg tenkte kanskje Toyota trengte den reklamen nå, etter alt oppstyret den siste tiden. ;-)

Loose threads: Kanskje godt vi ikke vet hvordan alt ville vært i dag om Jesus hadde valgt en Prius?? Hehe.

Gunn Berit: Det mangler ikke på rariteter inni der, nei. Takk for det "søte". ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits