Ufattelig trist

I kveld har det skjedd en tragedie på Hommersåk, kun omlag 200 meter i luftlinje fra huset vårt. En enebolig er totalskadd i brann og en 74 år gammel mann er bekreftet omkommet. 2 andre som befant seg i boligen har kommet seg ut. Den omkomnes kone er fraktet til sykehus med lettere skader.

Vi var på vei til en liten kveldsvisitt hos gode naboer og venner da vi fikk øye på det tragiske synet. Flammene veltet ut av huset, som var overtent i løpet av få minutter. Benn gikk sammen med en annen nabo for å ta noen bilder av det triste synet.

Jeg kjenner ikke huseierne personlig, men Hommersåk er en liten plass og sånne hendelser går inn på oss alle. Ord strekker ikke til for å beskrive hvor ille jeg synes dette er og hvor vondt det føles når noe sånt skjer i nærmiljøet vårt. Jeg har vondt i magen og føler inderlig og oppriktig med de involverte.


Foto: Benn Peter

I media:
Nettavisen
Dagbladet
VG
Stavanger Aftenblad

Aftenposten
TV2

Med kondolanse og varme tanker til de pårørende fra
Hege

2 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

03.04.2010 kl.01:59

Uff.. Så skummelt med husbranner... Og ekstra ille når det kommer så tett på..

Gunn Berit

03.04.2010 kl.09:56

Uff, så trist. vi har ett vennepar som er veldig nær oss som mistet huset sitt i brann for over ett år siden. De fikk flytte inn i det nyoppbygde huset nå i høst, ca ett år etter. Grusom opplevelse. De kom seg akkurat ut. Det er en grusom ting å miste alt du har, og når menneskeliv går tapt er det ekstra trist!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits