Påsketuren i dag gikk ikke helt som forventet

Vi tok sjansen på en påsketur ut til kysten i dag siden værmeldinga var såpass lovende. Det lille fyret ute ved Vojen nær Hå gamle prestegård var målet. Der er det veldig fint!


Oversikt over området. Vi gikk til fyret i bakgrunnen. Som du sikkert forstår er det et nokså værhardt sted...

Planen var å steike vafler i et turvaffeljern. Røra oppbevarte jeg i ei brusflaske, og jeg hadde tatt med rørt jordbærsyltetøy, kaffe, Kvikklunsj og var riktig så klar for turkos! Vi hadde med primus, men var usikker på mengden gass som var igjen, så vi tok også med ved til bål hvis det skulle bli behov for det. Dermed mente vi å være godt rustet. Noe gikk imidlertid galt med primusen, den ble aldri varm. Jeg forstår meg ikke på sånt, men det funka i hvert fall ikke. ;-) Dermed var bål neste alternativ. Dessverre blåste det fryktelig surt ute i fjæra der, så det var ikke noe godt alternativ, det heller. Med en gang vi kom fram fra leveggen vår, fikk vi merke naturkreftene såpass sterkt at det ikke fristet å sitte ute i havgapet og steike vafler. ;-) Dermed tok vi vaffelrøra med oss hjem igjen! Det er lov å kalle oss pyser, altså. ;-) Røra står nå og godgjør seg i kjøleskapet til i morgen(!), mens vi har sittet varmt og godt inne og kost oss med taco i stedet for. Ingen dum erstatning når sant skal sies. Hihi.

Før vi dro fra Vojen fikk vi imidlertid lekt og kost oss litt, men det ble lite bilder denne gangen. Har bare 1 bilde av jentene å vise fram:


Lek i fyret... :-)

Nå venter "Norske talenter" og påskeegg!

3 kommentarer

Gunn Berit

02.04.2010 kl.20:12

Det så jo helt herlig ut der da. :) Nydelige naturkrefter! Noen ganger blir bare ikke ting som planlagt :)

Minner meg om da vi skulle feire 5 års dagen til Oliver. Lars og jeg ville lage en litt annerledes ramme og ville ta med han og ida ut på munkholmen. Vi skulle ta båten ut og ta med engangsgrill, pølser og pakkene. Bursdag i det fri. Når vi kom ut begynte det å regne, og vi ventet lang tid for litt opphold. Da oppholdet kom fikk vi ikke fyr på bålet. Brukte opp en hel fyrstikkeske :) Vi fikk frisk luft og stekte pølsene i panna når vi kom hjem :D

Vi tar opp Norske Talenter og skal spille tv-spill :)) Kos dere masse!

anettesbokboble

02.04.2010 kl.20:28

Naturkrefter både i sør og nord i dag! Vi hadde med oss engangsgriller til øya vår og spiste pølser til den store gullmedalje. Bål våget vi oss ikke på siden det blåste så veldig. Ser ut til at det har vært en herlig dag for alle :)Så kan dere jo glede dere til vafler i morgen :)

missM

02.04.2010 kl.22:44

Så kule bilder, får krysse fingrene for at det blir vaffler i morgen istede. For sånne utevaffler smaker fantastisk godt :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits