Påsketur med innlagte aktiviteter

Det ble en liten tur på gjengen i dag også! I det vi kom ut døra begynte det å regne godt, men hvem lar seg vel stoppe av det? Med friskt mot og en pakke Ifa som niste(!) trasket vi mot Hetlandsvatnet. Der er det ei bru over bekken som passer utmerket til påskekappløp for pinner, bark, kongler og alt annet flytende som måtte finnes på stedet. Det er også ei lita mark hvor man kan klatre i trær, leke "Boksen av", ha konglekrig og utføre andre aktiviteter. Det er er bare kreativiteten som stopper oss. ;-)

Siden det regnet da vi gikk, ble speilrefleksen værende igjen hjemme. Angrer veldig på det når jeg ser bildene, som dermed ble tatt med mobil - igjen, men bedre med mobilbilder enn ingen bilder, så vær så god - her er glimt fra familiens skjærtorsdagsutflukt:
(Herlighet, for en setning!)


Klare for "drop" av nøye utvalgte pinner til elveracet! Hehe.


Klar - ferdig - SLIPP!


Anna ble den lykkelige vinner av runde 1!


I runde 2 overlot jeg kameraet til Benn og kunne delta aktivt i kappløpet selv. :-D Jeg vant faktisk også, men det finnes det jo ikke noe bilde av. Typisk! ;-)

 
Vi lekte "Boksen av".
Astrid "hadde den", og med sitt falkeblikk fant hun en kamuflasjekledd Benn.


Gruppebilde rundt steinen som fungerte som boks.


Anna fikk "hvile" litt på ryggen til Benn. De koser seg mye sammen, de to!


Neste lek var å prøve og treffe en sprekk ute i isrestene, med kongler som våpen...


De to ivrigste (og flinkeste) deltakerne kjempet hardt om seieren.


Mens kampen pågikk fant Andrine det best å kose seg oppe i et tre.

Etter nøye telte og delte Ifa, trasket vi fornøyde hjemover. ;-) Andrine er rask til beins og sprang foran. Hun sperret veien for oss på denne måten da vi kom halsende etter:


Luringen slapp kun forbi Benn hvis han ga henne nok en Ifa(!). Selv kom jeg forbi ved å gi godjenta en suss på munnen. ♥

Jeg avslutter med å skrive som 90 % av alle elevene på 3. trinn, når de skriver historier:
"Da vi kom hjem var alle enige om at det hadde vært en fin tur. Snipp snapp snute så var eventyret ute!"
Vi satser på nye eventyr i morgen. Nå er det snart tid for litt rødvin! ;-)

7 kommentarer

Gunn Berit

01.04.2010 kl.20:00

Så koselig tur!! Og nøye dokumentert med masse flotte bilder! Herlig! Dette viser at man ikke må ha penger for å ha det gøy, og sola må ikke skinne! Føler nesten at jeg var med jeg, flott skildring! Og en god avslutning på et hyggelig innlegg, hihi. :)

Georgine

01.04.2010 kl.20:26

Kan se at dere har det hyggelig, alt blir jo hva man gjoer det til, og da gjoer det ikke noe at vaeret er daarlig.

Med andre ord

01.04.2010 kl.20:37

Tusen takk, begge to. Vi hadde det veldig koselig, ja. Alt man gjør trenger ikke koster penger for å være vellykket. Heldigvis stoppet det å regne underveis, men det gikk fint med litt regn også.

Bente

01.04.2010 kl.21:03

Kreativitet stoppes ikke av dårlig vær:) Flott blogg:)
Herlige bilder.....kos deg med rødvin Hege:))

golstanissaile

01.04.2010 kl.22:55

TUsen takk for at du har valgt mitt innlegg til side2blogg.no! Jeg er utrolig takknemlig siden det er en sak jeg brenner for!:)

anettesbokboble

02.04.2010 kl.09:01

Herlige bilder av en herlig familie! Og masse lure tips til hva man kan gjøre på tur! I dag skal vi ut til øya vår og være hele dagen. Grille og kose oss, det skal bli helt topp!! Ha en fin langfredag :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits