Bloggredaktør

Det er altså ingen aprilspøk... Jeg har vært gjesteredaktør for Side2 Blogg i dag og fått lov å plukke ut hvilke innlegg som skal pryde forsiden det neste døgnet. Hvis man får et oppdrag som kun gjelder dagen i dag, er det utrolig hvor skeptiske folk blir. Jeg har prøvd å overbevise mine bloggvenner og -lesere om at dette faktisk ikke er noen spøk, men nå kan dere ved selvsyn se hvilke innlegg jeg har plukket ut her.

Å velge innlegg var ingen enkel oppgave. Det var både vanskeligere og mer tidkrevende enn jeg hadde trodd. Jeg hadde som mål å finne varierte innlegg med noe for enhver smak, men utvalget av blogginnlegg er forbausende lite nå i påsken. Det er tydelig at med ferie og god tid velger folk å bruke fritida si til noe annet enn blogging. Er jo ikke sikkert det er så dumt, når alt kommer til alt. ;-) Fant heldigvis noen innlegg som kunne egne seg, men skulle som sagt gjerne hatt flere å velge mellom.


Det å være vikarredaktør for Ida Wulff & co, som mest sannsynlig koser seg på ferie med lønn, er ikke spesielt lukurativt. Jeg fikk kr. 0,- i lønn, brukte omlag 4-5 timer på oppgaven og fikk link til bloggen min på siden deres. Nå gjør jeg absolutt ikke dette for å bli rik, men utelukkende fordi det er moro! Ville bare nevne godtgjøringen i tilfelle noen skulle lure på om jeg kan regnes som en holden dame heretter. ;-P


En optimistisk vikarredaktør! ;-)
Foto: Benn Peter

Ønsker dere alle en trivelig påskekveld, med eller uten blogging!!6 kommentarer

Nina Hebnes

01.04.2010 kl.18:06

kjempefin blogg! :D..

bli med i blogg vs blogg? :D

Marie

01.04.2010 kl.18:51

Hei!

Veldig hyggelig at du la ut min blogg i dag!:)

Tusen takk!

God påske til deg og! Du gjorde hvertfall min enda bedre :)

Marie :)

missM

01.04.2010 kl.18:59

Jeg så akkurat at du var dagens redaktør :) Så gøy. Men kan tenke meg at mye av innleggene i dag gikk på dårlige aprilspøker, så det var kanskje ikke den letteste dagen... Uansett må det jo ha vært morro å få prøve seg! Men kan tenket meg at det ikke er helt lett å få masse variasjon i innleggene. Synes dog du hadde gjort en bra jobb med å plukke ut :)

cathrine

01.04.2010 kl.19:01

tror ikke dette var noen enkel jobb nei, men syns du har vært flink.

god påske tild deg;) AC

Med andre ord

01.04.2010 kl.20:35

Tusen takk! Jeg gjorde så godt jeg kunne og da føles det bra med litt positiv feedback. :-)

ordiord

16.04.2010 kl.13:51

dæven dette har jeg ikke sett, så stilig. du er bare så flink!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits