Obs! Obs!

Det er


Har du allerede blitt lurt eller lurt noen? Fortell da vel...

Dumme meg gikk rett på i morges da Anna fortalte at hun hadde mista ei tann... :-P

4 kommentarer

Inger-Helen

01.04.2010 kl.11:10

nei, har ikke lurt noen enda :p

FrøkenMeg

01.04.2010 kl.11:46

Åh, jeg er så utrolig paranoid på sånne dager som det her :D Tror nesten ikke på at du har blitt lurt av det der med tanna engang... Herregud... TROR ikke jeg har blitt lurt enda, og jeg har heller ingen planer om å lure noen.

Gunn Berit

01.04.2010 kl.12:54

Jeg kom på nå hva du hadde som Aprilsnarr!! Luringen!! Jeg skal sende deg hva jeg har funnet ut på innboksen jeg, så kan du holde spøken litt lengre. Sikkert mye for deg å holde på med i dag, som har tatt på deg ekstrajobb og greier :))

Med andre ord

01.04.2010 kl.20:39

FrøkenMeg: Hehe. Jeg er nok skikkelig lettlurt. Hadde jo tenkt på at det er 1. spril og lest om det og... Men gikk rett ibaret ved første forsøk på lureri likevel. Uff! ;-)

Gunn Berit: Du er nok av det skeptiske slaget, for jeg har ikke lurt noen. Det er bare du som tror det. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits