Shoppingtur og påskekos

Astrid, Anna og jeg har vært på Kvadrat på shopping i dag. Vi har hatt en kjempekoselig tur og alle har fått brukt noen kroner. Er vi ikke flinke? ;-)

Anna kjøpte flere par med fargesterke øredobber + et par formet som sikkerhetsnåleri "sølv", 4 flasker bodysplash(!) og kule pilotsolbriller. Astrid anskaffet seg ny knalltøff dongriveske, søt sminkepung og noe hemmelig som jeg ikke kan skrive om her. ;-P Selv endte jeg opp med et par solbriller, som er forbruksvare for meg - jeg knekker dem til stadighet og kjøper derfor bare billig skrammel. Fant også et par tøffe overkneestrømper på Indiska og denne tøffe pungen fra Friis Company:

 

Vi fant selvfølgelig også tid til en liten muffinspause. Uten mat og drikke duger som kjent (shopping)helten ikke. :-P

Andrine skulle etter planen også være med, men fordi hun hadde klaget på vondt både i hode, hals og ører på formiddagen, samt at hun hadde dårlig matlyst, så valgte vi å la henne bli hjemme med Benn. Turen vår ble derfor litt utsatt til Benn var ferdig på jobb. Andrine syntes ikke det var så veldig greit da vi dro, men vi lovet å kjøpe med noe til henne og da var det greit. Vi fant en pakning med to Barbiefilmer som hun ikke hadde fra før, og hun ble storfornøyd med gaven. Vi har sittet og sett på Barbie og Farmen hele gjengen nå i kveld, med deilige, nyfylte påskeegg å kose oss med ved siden av. Nå sover veslefrøkna, og hun virker heldigvis bedre. Håper den dårlige formen bare var et blaff. Det ville jo vært veldig kjedelig om hun skulle blir syk nå akkurat i påsken. Krysser fingrene for at solstråla er i fin form igjen når hun våkner i morgen. :-)


Jentene var fornøyde med årets påskeegg.


Benn og jeg i påskemodus... Foto: Astrid


Smil til fotografen! ;-)

Jeg er litt spent på morgendagen... Det er dagen da jeg skal være bloggredaktør for Side 2! Håper dere er flinke til å legge ut noen riktige bloggperler som jeg kan velge blant. ;-) Husk eventuelt å pinge innlegget på Side 2 Blogg når du har blogget. :-)


4 kommentarer

cecilie

31.03.2010 kl.22:49

tna, så søt pung! elsker denim-ting.

jeg er litt av en shopaholiker selv, haha :)

www.twentyfivee.blogg.no

anettesbokboble

31.03.2010 kl.23:01

Åååå, gleeeeder meg til i Mai, da skal jeg også på Kvadrat! Hurra!! Lykke til i morgen :)

Gunn Berit

31.03.2010 kl.23:50

Den lommeboka var helt i min smak! Masse flotte bilder som vanlig! :)) Tvi tvi, la oss håpe dere holder dere friske alle mann! :)

Heidi Rosander Lund

01.04.2010 kl.00:07

Shopping er moro for små og store :-)...vi kan det med shopping,Hege :-)...og døtrene våre er ikke så verst de heller...hehe

Knalltøff pung!!!Den likte jeg virkelig...om den også er litt stor med plass til alle pengene :-),så er den absolutt min smak!!

Håper Andrine holder seg frisk gjennom påsken...og tvi tvi med bloggingen:-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits