Strålende fornøyd 11-åring

I går feiret vi 11-årsdagen til Anna SÅ hardt at jeg ikke har kommet meg på bloggen før nå i kveld. ;-P Veeel - det kan jo hende jeg har prioritert dagen litt annerledes enn til blogging, når rett skal være rett.

Vi hadde i hvert fall en kjempekoselig bursdagsfeiring i går. Som jeg skrev kvelden i forvegen startet vi dagen med overraskelsesbesøk på senga, med flagg, levende lys, bursdagssang og gaver. Anna fikk masse fint og var veldig takknemmelig og glad for alle gavene. Senere på dagen kom 3 av venninnene hennes med gaver på døra. De var så skjønne der de sto og ville overraske henne. Flotte kort med personlig tekst hadde alle 3 skrevet også. Det er virkelig godt å ha gode venner uansett alder. Middagen i går var bestilt av jubilanten og besto av blekksprutpølser og hjemmelagde, ovnsstekte poteter. Jeg deler potetene i skiver og smører på et tynt lag med flytende margarin, litt urter og krydder, før potetene stekes ca. en halv time på 200 grader. Enkelt, men smakfullt. Blekksprutpølser er grillpølser delt på tvers og deretter snittet to ganger i den snittede enden for å lage armer til blekkspruten. Armene spriker ut etter hvert som pølsene blir stekt.

På kvelden hadde vi selskap med massevis av søtsaker, som seg hør og bør. ;-) Anna hadde invitert de 3 venninnene som var innom tidligere på dagen. Pappaen hennes og et vennepar kom også. Siden vi ikke har familie her, er det veldig koselig å invitere andre som står oss nær. Venneparet heter Reidun og Jan. De er i 50-åra og vi betrakter dem nærmest som reservebesteforeldre. De har alltid tid til våre jenter og bryr seg virkelig om dem. I tillegg er de faddere på Astrid, så det er både koselig og naturlig å invitere dem når det er anledning til det.

Som vanlig glemmer jeg å innhente tillatelse av gjestene til å legge ut bilder på bloggen. Dette er noe jeg er streng på, så dermed blir det bare bilder av jubilanten å vise fram. Det er forresten ikke bare, det, Anna er ei super jente som gjør seg godt på bilder. :-)


Anna er i ferd på å pynte muffinsene til selskapet sitt. Hun har også bakt dem selv, sammen med Astrid. Det er utrolig godt å få store barn som kan hjelpe til. :-)


11 brennende lys og stjerneskudd i geleen. Her skal det feires! ;-D


Anna viser fram avisutklipp med bursdagsgratulasjon og noen av alle de fine gavene hun fikk.

Da kvelden kom og gjestene var gått hadde jeg ei strålende fornøyd bursdagsjente. Vi snakket litt om dagen og om hvor takknemmelig jeg er som har henne og hva som skjedde på fødselsdagen hennes for 11 år siden. Kort fortalt ble Anna tatt med keisersnitt og det var komplikasjoner etterpå som gjorde at det i mange timer var tvil om vi fikk beholde henne. Det må ha vært de verste timene i mitt liv, og når jeg tenker på det nå i ettertid er det nesten uvirkelig at den herlige, aktive og sprudlende jenta mi trengte starthjelp i livet. Heldigvis gikk alt godt og Anna har vokst seg stor og flott på alle måter.

Jeg er så ufattelig glad i deg, Anna mi!! ♥

4 kommentarer

anettesbokboble

31.03.2010 kl.23:00

Gratulerer med vel overstått bursdag!! Flotte bilder :)

Gunn Berit

31.03.2010 kl.23:48

Høres ut som en fantastisk feiring for ei flott jente! Jammen godt det endte bra den gangen hun ble født ja. Å miste ett barn er noe jeg ikke unner min værste fiende. Jeg priser meg lykkelig for å ha tre friske flotte barn. For det er absolutt ingen selvfølge!

Brit-Elin

02.04.2010 kl.10:58

de så jo kjempegode ut :)) hørtes ut som en fantastisk feiring sor en søt 11 åring :))

ordiord

12.04.2010 kl.14:47

gratulerer med overstått. ;-) ha en flott vår dag..;-))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits