Fotoshoot og bursdagsforberedelser

I morgen fyller vår kjære, lille Anna 11 år! Som mor vil jeg nok alltid se på henne som "liten", men 11 år er jo ingen dårlig alder for ei spretten, smart og herlig frøken. Jeg husker godt hvor stor stas det var å ha bursdag da jeg selv var på den alderen. I følge min mor er jeg like opptatt av gaver fremdeles, men det stemmer ikke. ;-) Det er nok bare hun som tror jeg er liten enda. Hehe.

Dagen i dag har i stor grad gått med til bursdagsforberedelser. Nå ligger gavene pakket inn, ballongene er blåst og maten handlet inn. Bakingen venter vi med til i morgen, så det er skal være ferskest mulig til selskapet. Det blir muffins, brownies, is, marengs (kjøpte), gelé og marsipankake. Da satser vi på at de flestes ønsker og behov blir tilfredsstilt. ;-) Med litt brus og kaffe til så skal vi nok vite å kose oss, store som små. Siden Anna fyller år i påskeferien, blir det "voksenselskap" i morgen, og så skal hun feire med vennene sine etter påske.

Vi har rukket en runde i fotostudioet med Anna i dag også. Hun fikk hjemmedekorert skateboard til jul (flinke Benn fikset). Da Anna ønsket seg skateboard oppdaget vi at alle vi fant, uten unntak, var dekorert med mønster hvor det var tydelig at det var gutter som var målgruppa. Derfor tok vi skjeen i egne hender og designet et skateboard spesielt for Anna. Det ble (selvfølgelig) turkis med Streken (La Linea) som pynt, der streken går over i å skrive Annas navn. Det ble kjempefint! I dag tok vi bilder av Anna med skateboardet og så lekte vi oss litt med et stort påskeegg sammen med henne også. Moro å kunne benytte seg av noen effekter sammen med "modellen". Et par eksempler fra fotoshooten viser jeg dere under her...

                         

Verdens fineste "kylling" klekket ut av påskeegget vårt!

Påskeegget inneholdt også en glødende overraskelse!
Idé og lyssetting: Benn Peter. Foto: Meg

Nå er det atter en gang tid for senga her. Det blir nok en travel dag i morgen også, med bursdagsforberedelser og feiring. Vi starter dagen med "overraskelsesbesøk" på Annas rom med levende lys, flagg, bursdagssang og gaver. :-) Blir gøy for oss alle! 

God natt!!

10 kommentarer

Stili me lysseting av påskeegg!!!!

GO PÅSKE!!!!

Gunn Berit

29.03.2010 kl.23:24

Så herlige bilder!! Ønsker den vakre datteren din en flott bursdag i morra!! Håper hun får en slik dag som hun ønsker seg! :)))

Heidi

29.03.2010 kl.23:34

Hils Anna masse fra oss og gi henne en kjempestor bursdagsklem!!

Kos dere og nyt dagen...bursdager er moro både for små og store :-)

Kjempefine bilder av bursdagsbarnet.....
Så utrolig herlige bilder! :) Dere får virkelig kose dere med alt det gode dere skal lage til bursdagen. Det hørtes fryktelig fristende ut ;)

anettesbokboble

30.03.2010 kl.08:01

Så utrolig flotte bilder! Lykke til med den store dagen :)

Gunn Berit

30.03.2010 kl.10:03

Sv: Jeg gikk inn på svar via profilen min. Svarer 99 % av gangene jeg, så det er jo dumt om det ikke kommer frem da! :) Men nå skal jeg begynne å gå inn på bloggen til de jeg skal svare, og svare der! Er lei at folk ikke får svarene mine nå!

Margrethe

30.03.2010 kl.18:50

Gratulerer med dagen. Håper dagen har blitt som forventet!

Gunn Berit

30.03.2010 kl.23:00

sv: Jeg er ikke noe redd for å si ifra hva jeg mener. Men jeg prøver å være rettferdig også. Er ikke noe gøy å såre folk. Men de som blogger kun for antall besøk blir ofte lite personlige, og jeg må innrømme at jeg blir litt satt ut av: Se hvor deilig jeg er i dag blogg. Er ikke helt meg! :) Oliver sykler dagen lang, tross ett nytt snødekke som la seg i natt. :)) Er jo litt tidlig, men den gleden er så stor at jeg byr på den litt tidligere. :) Mitt minne om våren er joggesko. Av med varme tunge støvler som man slepte etter seg. Lett på fot og frem med strikken. :) Herlig! Vi bor på snøsiden, helt klart. Fordeler og ulemper med det. ;) På sommeren kunne jeg godt tenkt meg å bodd på andre siden, kort vei til sjøen og deilig sol omtrent hele tiden...kremt..var kanskje å ta i litt. :) Men vi trives veldig godt her. Kort vei til marka. Granåsen og butikker av alle slag. Dessuten har vi omtrent alle vennene våre på denne siden også.

Nå har jeg og Jr hatt ballkrig i leiligheten...blir aldri for stor til en real kamp. Så nå er jeg helt utkjørt. Sender Jr i seng og tar snart natta selv. Leser jo Postcard Killers på senga, veldig spennende!! Kommet godt igang! Anbefales på det sterkeste!

MissMette

30.03.2010 kl.23:40

Hei Hege

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg :) Herlig og variert blogg du har. Jeg har vært innom flere ganger, men dessverre ikke fått lagt igjen så mange kommentarer ? vært litt mye å gjøre før påske? Ønsker datteren din en flott bursdag? Herlige bilder også ♥ Ønsker deg en god påske. Klem fra Mette

missM

30.03.2010 kl.23:54

Hurra med snart 11åring i huset:) Høres ut som en fantastisk feiring, det står ikke på godsakene hvertfall...

Er ganske så missunnelig på det fotostudioet der ;) Virker som dere er flink til å bruke det mye... Dere/du tar hvertfall mange kule bilder. Var jo knallstilig det overaskelsesegget :D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits