Sunne påskeegg? Nei takk!

I påsken skal vi kose oss med deilige og velfylte påskeegg. Jeg er enig i at man bør fokusere på et sunt og allsidig kosthold til daglig. Ved spesielle anledninger, som påsken, skal man derimot unne seg å kose seg med det man har lyst på. Sunnhetshysteriet kan fort gå for langt, når klikk.no i dag gir tips til hvordan påskeeggene våre skal fylles for at de skal bli sunnere. Jeg vil ha påskeegget mitt i fred! ;-)

Artikkelen jeg viser til finner du her.
VG henger seg påskeaften på den sunne bølgen her.


Vårt gedigne påskeegg som fylles til randen av godsaker av det usunne slaget til glede for hele familien! ;-)

Hva synes du - har sunnhetshysteriet gått for langt, eller burde jeg skamme meg over å fylle opp eggene med deilige påskeslikkerier?

6 kommentarer

29.03.2010 kl.13:07

Enig, det er påske 1 gang i året. Selv om jeg er svært opptatt av riktig kosthold skal jeg jaggumeg kose meg med et påskeegg fylt med det jeg ønsker til helgen! cant wait :P

FrøkenMeg

29.03.2010 kl.13:14

Skam deg! :)

Nei, kjør på, sier jeg! Hvis man er av typen som er glad i godteri, men flink til å holde seg sånn noen lunde unna i hverdagen, må man vel kunne unne seg litt skikkelig frotsing i ny og ne? Som en bonus, kanskje? Hvis man er heldig, greier man kanskje å spise så mye at man ikke orker mer godteri før jul!

Selv er jeg litt kjip, og ikke særlig glad i godteri, så om jeg får et eget påskeegg, ville jeg nok fortsatt hatt litt igjen til neste år... Faktisk har jeg en liten eske med sjokoladehjerter på pulten foran meg :) Den fikk jeg i et bryllup i august :P

Ferie er ferie, og da synes jeg man skal kose seg med akkurat det man vil selv, uten å ha dårlig samvittighet av den grunn... Hverdager er det nok av!
Nei erru gæærn? La nå påskeegg være påskeegg og slanking og sunnhetshysteri noe annet :) Ska det væra så ska det væra!

God påske ! :)

Med andre ord

29.03.2010 kl.15:46

Tusen takk for støtten, anonym, FrøkenMeg og Maria!

Gunn Berit

29.03.2010 kl.18:07

HALLO!!! Sunne påskeegg??? Er det mulig da? Har man sukkersyke eller er på diett, så ja! Men oss normale shubbye må få ha påskekosen i fred!! Slanke oss gjør vi heller etter påske! :) Nyt egget ditt med god samvittighet! Det skal vi gjøre!! :)

Margrethe

29.03.2010 kl.19:12

Fyll egget med det du selv vil ha og kos deg! Ikke farlig i det hele tatt så lenge du ikke feirer påske hele året da!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits